Skip Navigation Links

Tosçelik Fen Lisesi'nden Başkan Civelek'e ziyaret..

İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Okul Aile Birliği, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Okul Aile Birliği, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Okul Müdürü Mustafa Keser, Başkan Yusuf Civelek’e başarı dilerken, Tosçelik Fen Lisesi’nin Matematik Olimpiyatlarında ülke genelinde elde ettiği başarıya dikkat çekti.
Okul Aile Birliği Başkanı Arife Tosyalı ve diğer aile birliği yöneticilerinin katıldığı ziyarette eğitimin önemine ve okulların bazı ihtiyaçlarına vurgu yapıldı.
Müdür Keser’den sonra konuşan Başkan Civelek ise Fen Lisesi öğrencilerinin seçkin ve zeki öğrenciler olduğunu ifade ederek, ellerinden geldiğince tüm okullara çevre düzenlemesi, güvenlik duvarı ve parke taşı konusunda yardımcı olmaya çalıştıklarını, bu yıl daha az gelecek yılın ikinci yarısından itibaren ise daha fazla yardım yapacaklarını açıklayarak, eğitime her zaman destek olacaklarının altını çizdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet