Skip Navigation Links

Yapacağınız çalışmalarda yanınızda olacağız..

Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak'ı ziyaret

Kültür Sanat   A+a-

Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Farabi Cihan Bozcuk, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak, Başkan Vekili Abdul Kadir Doğan, üye Erol Vayısoğlu ve Basın Danışmanları Cevdet Uygun, Yaşar Diken ile birlikte İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu’nu ziyaret etti. Samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen ziyarette Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak, “Kentimiz hem ekonomik, hem stratejik anlamda çok önemli özelliklere sahiptir. Bizler iş adamları olarak yapacağınız her türlü olumlu çalışmaların yanında olmaya gayret göstereceğiz. Önemli olan ülkemizin, bölgemizin ve kentimizin kalkınmasıdır. Bu güne kadar yapılması planlanan ancak yapılamayan tüm konularda görev verilirse bunu gerçekleştirmeye hazırız” dedi.
Türkiye, Dünya ve Bölge ekonomisinin, yaşanan gelişmelerin ve gündemdeki konuların konuşulduğu ziyarette Kaymakam Aksak’da, “Kalkınma, ilerleme ve sorunların çözümü noktasında herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyorum. Başarı için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. Özellikle sizler gibi dernek ve sosyal kuruluşların vereceği mücadele ve destekle her türlü sorunun aşılması kolaylaşmaktadır” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet