Skip Navigation Links

Mobese sistemine geçilecek..

İskenderun'da emniyet binası değil, emniyet sarayı inşa ettiklerini belirten Milletvekili Karasayar, 'Biz siyaseti laf üretmek için değil, seçimde söz

Kültür Sanat   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İlçe Başkanı Musa Kurşun ve belediye meclis üyesi adayları halen inşaatı devam etmekte olan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını gezerek incelemelerde bulundu. Burada sık sık İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yusuf Cinel ile fikir alışverişi yapan Milletvekili Karasayar yakın zamanda Mobese sisteminin İskenderun’a kurulacağını dile getirdi.

AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar:
Mobese sistemine geçilecek..

İskenderun’da emniyet binası değil, emniyet sarayı inşa ettiklerini belirten Milletvekili Karasayar, “Biz siyaseti laf üretmek için değil, seçimde söz verip tutmamak için değil, hizmet etmek için yapıyoruz. Biz bir binanın temelini gösteriş için atmayız. Göstermelik temel atma törenleri ile işimiz olmaz. Biz başladığımız işi bitiririz. Emniyet birimimize yakışmayan bir binamız vardı. Bu binada yıllardır yenilenmemişti. Çağımız her gün gelişiyor ve büyüyor. Bu sebeple insanlarımızın güvenliğini sağlayan emniyetimizin de modern ve çağdaş binalara ihtiyacı vardır. Bizlerde bunu sağlamak amacıyla bu binamızın inşaatını başlattık. Hayırlı uğurlu olsun. Emniyet binası değil, emniyet sarayı yapıyoruz” diye konuştu. İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’le sık sık fikir alışverişi yapan Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Valisi Nusret Miroğlu ile görüşerek İskenderun’a kazandırılacak Mobese sistemi ile ilgili bilgiler aldı. Görüşme sonrasında yakında müjdeli haberi vereceklerini belirten Milletvekili Karasaray, Mobesa takip sisteminin kurulacağı yerinde yeni bina olduğunu belirtti.
törenleri ile işimiz olmaz. Biz başladığımız işi bitiririz. Emniyet birimimize yakışmayan bir binamız vardı. Bu binada yıllardır yenilenmemişti. Çağımız her gün gelişiyor ve büyüyor. Bu sebeple insanlarımızın güvenliğini sağlayan emniyetimizin de modern ve çağdaş binalara ihtiyacı vardır. Bizler de bunu sağlamak amacıyla bu binamızın inşaatını başlattık. Hayırlı uğurlu olsun. Emniyet binası değil, emniyet sarayı yapıyoruz” diye konuştu. İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’le sık sık fikir alışverişi yapan Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Valisi Nusret Miroğlu ile görüşerek İskenderun’a kazandırılacak Mobesa sistemi ile ilgili bilgiler aldı. Görüşme sonrasında yakında müjdeli haberi vereceklerini belirten Milletvekili Karasaray, Mobesa takip sisteminin kurulacağı yerinde yeni bina olduğunu belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet