Skip Navigation Links

DASİFED: “HATBORU Bizi Gururlandırmaya Devam Ediyor.”

Federasyon üyesi iş insanlarının bölgemizde yarattığı ekonomik değere dikkat çeken DASİFED Genel Sekreterliği,

DASİFED: “HATBORU Bizi Gururlandırmaya Devam Ediyor.”

Gündem   A+a-

 Federasyon üyesi iş insanlarının bölgemizde yarattığı ekonomik değere dikkat çeken DASİFED Genel Sekreterliği, DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KILIÇLAR’ın ortağı olduğu HATBORU’nun Türkiye genelinde 2 ayrı dalda ikinci olduğunu açıkladı.
 
Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Genel Sekreteri Onur DÖNMEZER yaptığı açıklamada bölgesel olarak 5 üye dernekten 400’den fazla iş insanını temsil eden bağımsız ve gönüllü bir STK olduklarını belirterek gücü ve etkinliğinin yanı sıra federasyon üyelerinin bölgede yarattığı ekonomik değere de dikkat çekti.DÖNMEZER,bu yıl açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine 253. sıradan girerek büyük başarı gösteren HATBORU’nun bu kez de Türkiye genelinde 2 ayrı dalda ikinci olduğunu belirterek bölgemiz açısından gururlu olduklarını ifade etti. DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı HATBORU, 2015 yılı “Spiral Dikişli Boru İhracatı”ve“Orta Ölçekli En Çok İhracat Artışı” kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde yapılan törende HATBORU YK BaşkanıMehmet KILIÇLAR,ödüllerini Çelik İhracatçılar Birliği Başkanı Namık Ekinci ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Mustafa Tüfekçioğlu’nun elinden aldı.
 
DASİFED Genel Sekreteri Onur Dönmezer; “Federasyon Başkanımız Mehmet KILIÇLAR’ın bu başarısı gerek son 5 yıldır ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan Antakya için gerekse de DASİFED için bir kez daha gurur kaynağı olmuştur. Bu vesileyle bölgemiz adına katkılarından dolayı DASİFED Yönetim Kurulu Bakanı Mehmet Kılıçlar’ı, ortakları Sıddık Önlen, Zahir Kılıçlar ve bu başarıda emeği olan tüm HATBORU çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet