Skip Navigation Links

Artık İskenderun’un da Joker’i Var..

Yıllardır Hatay’ın Arsuz ilçesinde hizmet veren Joker Kafe Restoran, İskenderun Prime Mall Avm yanında da hizmete girdi.

Artık İskenderun’un da Joker’i Var.. Web
TV

Gündem   A+a-

 Yıllardır Hatay’ın Arsuz ilçesinde hizmet veren Joker Kafe Restoran, İskenderun Prime Mall Avm yanında da hizmete girdi.
 
Genç İşadamı Sedat Demirbilek’in işletmeciliğini yaptığı Joker Kafe Restoran, ferah  ve nezih ortamı, ailelere uygun yapısı, menüsü ve güleryüzlü personeliyle Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından açılarak hizmete girdi.
 
Arsuz ve İskenderun’dan bir çok işadamının aileleriyle birlikte katılarak yanında oldukları İşletmeci Sedat Demirbilek, yıllardır Arsuz’da kanıtladığı Joker Kafe Restoran kalitesini İskenderunlularla buluşturmanın gururunu yaşadı.
Zengin menüsü, keyifli sohbet ortamı ve meşhur nargilesiyle hizmet verecek olan Joker Kafe Restoran’ın açılışında memnuniyetlerini dile getiren Belediye Başkanları Nazım Culha ve Seyfi Dingil, şehirlerin yeni açılan işletmelerle gelişeceğini belirterek, Genç İşadamı Sedat Demirbilek’i tebrik ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Artık İskenderun’un da Joker’i Var..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet