Skip Navigation Links

Eğitim Bir Sen'in 24 Kasım Yemeği

Eğitim Bir Sen üyesi Öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Eğitim Bir Sen tarafından Grand Plaza’da düzenlenen gecede buluştular.

Eğitim Bir Sen'in 24 Kasım Yemeği

Gündem   A+a-

Eğitim Bir Sen üyesi Öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Eğitim Bir Sen tarafından Grand Plaza’da düzenlenen gecede buluştular.
 
İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İl Milli Eğitim Müdürü’nün de katıldığı gece, neşeli geçti. Gecede bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Tunçer, şunları söyledi:
 
“Bu buluşmayı Eğitim Bir-Sen üyelerinin birbirlerini daha iyi tanıması, daha sağlıklı iletişim kurması, pozitif bir etkileşim içinde olması, gerektiğinde birbirimizle dayanışma içinde hareket etmemizi sağlamak amacıyla düzenledik. Hepimizin malumu olduğu üzere 15 Temmuz akşamı devletimiz, Türk Siyasi Tarihinde eşi benzeri görülmemiş , hain bir saldırıya maruz kalmıştır. Düşmanın harp sahasında bile yapmadığı , yapamadığı hainliği haramzadeler aziz milletimize reva görmüştür. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın işareti ile aziz milletimiz , Allahu ekber nidalarıyla 15 Temmuz gecesinin karanlığında bir ışık gibi parlamış ve şüheda kanı ile sulanmış bu aziz vatanı ihanet şebekesine teslim etmemiştir. Buradan bu ihanete dur diyerek gözünü kırpmadan şehadete koşan şehitlerimizi rahmetle , minnetle anıyor , Dünya tarihinde bir ilki yaşatarak darbecilere darbe yapan milletimize de şükranlarımı sunuyorum. Biz Eğitim Bir Sen ailesi olarak 15 Temmuzdan itibaren tüm Türkiye’de meydanlarda idik. Bu menfur girişim sonrasında üzerimize düşeni layıkı ile yerine getirdik. Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un Allah Bu Millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın sözlerine nazire olarak ben de Allah bu millete bir daha böyle ihanetler yaşatmasın diyorum.
 
Gerek konfederasyonumuz Memur-Sen, gerekse sendikamız Eğitim Bir-Sen her geçen gün biraz daha büyüyen, güçlenen Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Eğitim Bir-Sen 350 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük sendikası, Memur-Sen Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olmuştur. Siz değerli üyelerimizin desteği ile bu unvanı taşımanın sevincini ve bu çatı altında bulunmanın gururunu duyuyoruz. İskenderun İlçemizde de 1100 üyemiz ile yetkili sendika durumundayız.
 
Eğitim-Bir-Sen’in sendikacılık anlayışında, sivil toplum algısında statükocu, yasakçı ve kendi kalıplarında boğulmaya zorlanan insan profiline asla yer olmamıştır. Biz, merkezinde insan, hedefinde insanlığa hizmetin yer aldığı büyük bir medeniyetin ışığını kendisine rehber edinmiş ve bu doğrultuda sendikacılık yapmaya gayret eden makul ve makbul insanların oluşturduğu bir aileyiz. Biz güçlü bir aileyiz” sloganını kullanmamızı ve bu sloganın hakkını vermemizi sağlayan temel unsursa, hiç şüphesiz medeniyet köklerimizi oluşturan inancımızdır. Bu inanç ve iman, Eğitim-Bir-Sen’in bugünkü başarısını ortaya çıkaran yol haritasının da hammaddesidir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle dayanışma yemeğimize bizleri kırmayarak icabet eden siz kıymetli misafirlerimize teşekkür eder tüm öğretmenlerimizin 24 Kasın Öğretmenler Gününü tebrik eder hepinize saygılar sunarım.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet