Skip Navigation Links

Gazeteciler İGC Çatısı Altında Buluşuyor

Hatay Basın Kulübü Yönetim Kurulu geçen hafta olağanüstü genel kurulunu gerçekleştiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’na Kutlama ziyar

Gazeteciler İGC Çatısı Altında Buluşuyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Basın Kulübü Yönetim Kurulu geçen hafta olağanüstü genel kurulunu gerçekleştiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’na Kutlama ziyareti yaptı. Hatay Basın Kulübü Başkanı Mustafa Gönüleri ziyarette hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Kongrenizin hem basın camiasına hem de kentimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz ayrı dernekler altındaki gazeteciler olmamıza rağmen aynı gemide yol alıyoruz. Bu nedenle, şunu söylemek isteriz ki ayrı dernekler olması taraftarı değiliz.

İsteriz ki İskenderun’daki tüm gazeteciler aynı çatı altında yer alsın ve güç birliği yapsın. Sonuç olarak şunu söylemek isteriz; bu derneklerin birleşmesi gücümüzü arttıracak ve halkımıza daha çok hizmet etmemizi sağlayacaktır” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Veysel Cıncık ise, her daim güç birliği içerisinde olunmasının önemine dikkat çekti. Cıncık; “Gazetecilerin 1963’de kurulan İGC çatısı altında bir arada olması, sadece bizim değil kamuoyunun da beklentisidir. Bu nedenle size önerimiz ve davetimiz şudur ki, etkinliğini kaybetmiş olan Hatay Basın Kulübü’nü feshederek, aramıza katılmanızdır. Bu bizi daha güçlü hale getirecektir” dedi. Konuşmaların ardından iki dernek yöneticileri İGC’de birleşmek için iki dernekten birer kişinin görevlendirerek, fesih ve birleşme konusundaki prosedürlerin tamamlanması çalışmalarının yapılmasına karar verdiler. Birleşmenin ardından 14 Ocak 2017 tarihinde yapılması planlanan Basın Gecesi’nde İGC’nin yeni üyelerine rozetlerinin takılacağı belirtildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet