Skip Navigation Links

Yeni Devlet Hastanesi Yoluna Köprü

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde ulaşımı rahatlatmak amacıyla köprü çalışmalarına ara vermeden devam edi

Yeni Devlet Hastanesi Yoluna Köprü

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde ulaşımı rahatlatmak amacıyla köprü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ‘Daha Rahat Ulaşım” parolasıyla yola çıkan ekipler, kent genelinde yaya ve araç trafiğini sağlıklı bir seviyeye getirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yeni yol yapım, bakım, onarım ve köprü çalışmalarıyla halkın takdirini kazanıyor.
 
91,4 METRE UZUNLUĞA, 11,75 METRE GENİŞLİĞE SAHİP KÖPRÜ, HİZMETE AÇILMAK İÇİN GÜN SAYIYOR
 
Devlet Hastanesi yolunda yoğun trafik akışını rahatlatmak ve olası bir acil müdahalede hastaneye ulaşım sırasında yol mesafesini kısaltarak can kaybını en aza indirmek amacıyla çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, 91,4 metre uzunluğunda ve 11,75 metre genişliğe sahip köprünün fore kazık çalışmalarını gerçekleştirildi. Köprüye 44 adet fore kazık yerleştirildiğini açıklayan yetkililer, yeni köprünün en kısa zamanda halkın hizmetine sunulacağını belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet