Skip Navigation Links

Sancılar Sıkıntılar Bitiyor !!!

Başkan Seyfi Dingil, bir çok mahallede asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti

Sancılar Sıkıntılar Bitiyor !!!Web
TV

Gündem   A+a-

Çukurlardan geçilmeyen yolların asfaltlanması için Enerji Sa’nın çalışmalarını bitirmesini beklediklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, bir çok mahallede asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti ve şehir merkezinin trafikten arındırılması açısından önemli olan tramvay projesiyle ilgili net konuştu: 
Sancılar Sıkıntılar Bitiyor !!!
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentte uzun yıllardır özlemle istenen ve beklenen tramvay ve teleferik projeleri ile Enerji-Sa çalışmalarının bitmesi ile birlikte çukurlardan geçilmeyen yolların asfaltlanmasıyla ilgili konuştu.
Yolların asfaltlanması ve kaldırımların yapılmasının Enerji-Sa’nın enerji nakil hatlarını yer altına almasıyla birlikte test çalışmalarını tamamladıktan sonra mümkün olacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, enerji hatlarının yer altına alınması ve test işlemlerinin önümüzdeki bir ay içerisinde bitirilmesini beklediklerini ve ardından asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlanacağını söyledi.
İskenderun şehir merkezini yoğun trafikten kurtarmak amacıyla tramvay projesinin üzerinde çalıştıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, insanların 10 dakikalık yürüyüş mesafesini dahi araçlarıyla gitmelerinin önüne geçecek proje ilgili çalışmaların yakında tamamlanmasını beklediklerini müjdeledi. 
Trafikten arındırılmış şehir merkeziyle birlikte yayalaştırılmış caddelerde herkesin huzur ve güven ortamında rahatça gezebileceğine vurgu yapan Seyfi Dingil, insanların bu konuda duyurlılık göstereceklerinden emin olduğunu ifade ederek, çarşı esnafının da bu durumda karlı çıkacağını söyledi. 
Teleferik projesinin ön fizibilite çalışmaları için ilgili firmanın önümüzdeki hafta İskenderun’a geleceğini belirten Başkan Dingil, teleferik projesiyle ilgili tüm ayrıntıları da o zaman paylaşacaklarını belirtti.  Seyfi Dingil’in bir çok konuda açıklamalarının tamamı Tv Video formatında www.8gunhaber.com da izleyebilirsiniz. 
 
 
Sancılar Sıkıntılar Bitiyor !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet