Skip Navigation Links

HASİAD'tan 10 Kasım Mesajı

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin KABAALİ, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışın 78. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınla

HASİAD'tan 10 Kasım Mesajı

Gündem   A+a-

 
HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin KABAALİ, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışın 78. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan KABAALİ mesajında, "Hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren ve kahraman ulusumuzla birlikte yepyeni bir devlet kuran Mustafa Kemal Atatürk, bu yolda dost düşman tüm milletlerin takdirini kazanmış büyük bir asker ve devlet adamıdır. Bizlere düşen en büyük görev, fikir ve başarıları ile dünya milletlerine örnek teşkil etmiş olan Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkmak ve gelecek nesillere onun fikirlerini aktarmak olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78.yılını Türk Milleti olarak rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet