Skip Navigation Links

Uğur Mumcu Caddesine Prestij Proje

Samandağ Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Uğur Mumcu Caddesine prestij projesi çalışması başlatıldı.

Uğur Mumcu Caddesine Prestij Proje

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Uğur Mumcu Caddesine prestij projesi çalışması başlatıldı. Caddeye yeni bir görünüm kazandırılması için sulu park kaplaması yapacak. Yapım çalışmalarına başlanan proje Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in girişimleriyle başlatıldı.
 
Parke söküm çalışmalarının Samandağ Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerinde bitirilmesinin ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi ile beraber sulu parke çalışmasına başlanacağı ifade edildi.
 
Deniz sitesi Uğur Mumcu Caddesine gerçekleştirilecek prestij projesi Cadde esnafını yüzünü güldürdü.
            Uğur Mumcu Caddesine yeni bir görünüm kazandırılması için var olan eski kilit parkelerin sökümü yapılıyor. Sulu parke ile yenilenecek olan Cadde yeni uygulamalar getirilerek trafiğe kapatılacak. Yeni bir görünüm stratejisi ile yenilenecek olan Uğur Mumcu Caddesi Turizm alanına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor. Samandağ halkının da güzergâh üzerinde yürüyüş yolları, bisiklet yolu, oturma ve aydınlatma elemanları ile dekore edilerek daha yaşanabilir cazip bir caddeye kavuşturulacak. Bu çalışmalarla beraber Turizmin daha canlı hale gelmesi hedefleniyor. Caddenin girişine Uğur mumcu ve basın şehitleri anıtı dikileceği belirtildi. Hz.Hıdır çevresinden park ve meydan düzenleme projesiyle beraber deniz sitesi yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı olmaya devam edecek, yıldızı parlayan bir konum kazanacağı vurgulandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet