Skip Navigation Links

Donanma gemileri körfeze demir attı

Donanma gemi komutanları İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'i de makamında ziyaret etti ve çeşitli hediyeler sundular.

Kültür Sanat   A+a-

Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 83. yıldönümü kutlama etkinlikleri ve Deniz Müzesinin açılış töreni için Körfeze demirleyen Deniz Kuvvetleri Donanmasına ait iki savaş gemisinin komutanları İskenderun’da Atatürk Anıtına saygı çelengi baraktı.
Türk Deniz Kuvvetleri komutanlığına bağlı iki donanma gemisi İskenderun Körfezine demir attı. Donanmaya ait iki geminin komutanları ile personeli Atatürk Anıt alanında çelenk koyma töreni için sabah saat 10.00’da toplandı. TCK Gemlik Komutanı Deniz Kurmay Albay Berker Emre Tok ve TCK Bodrum Komutanlığı Deniz Kurmay Kıdemli Binbaşı Mahmut Çağrıcı Ataya saygı çelengi sundu. Tören saygı duruyu ve Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu eşliğinde istiklal marşı okunmasının ardından noktalandı.
TCK Gemlik Komutanı Deniz Kurmay Albay Berker Emre Tok ve TCK Bodrum Komutanlığı Deniz Kurmay Kıdemli Binbaşı Mahmut Çağrıcı daha sonra İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bir süre sohbetin ardından donanma komutanları Kaymakam Horozoğlu’na Yunus figürü bulunan plaket, şapka ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Donanma gemi komutanları İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i de makamında ziyaret etti ve çeşitli hediyeler sundular. İskenderun Körfezi’nde iki gün demirleyecek olan TCK Gemlik ile TCK Bodrum Donanma gemileri halkın ziyaretine de açılacak.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet