Skip Navigation Links

Aksak'a Kurum ve Kuruluşlardan Ziyaret

İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, İskenderun Türk Hava Kurumu yetkililerini ağırladı.

Kültür Sanat   A+a-

THK İskenderun Şube Başkanı Semir Bulut "Artık ülkemizde ve dünyada gelişmişlik hava gücüyle ölçülmektedir. Biz bu nedenle İskenderun da hava sporlarının tanıtılması için çalışmalar yapmaktayız.

İskenderun da da yamaç paraşütünü geliştirmek istiyoruz. THK bilindiği gibi devletten hiç bir yardım almayan bir kurumdur. Biz THK olarak sadece yapılan bağışlarla ve kurban derileri ile hizmet yapan bir kuruluşuz ve yapılan yardımların %60 ını diğer yardım kuruluşlarına veriyoruz." diyerek Kaymakam Cemil Aksak a muhtaç insanlara yardım yapılması amacıyla 20 bin TL lik bir çek verdi. Kaymakam Aksak "Bende THK’nun İskenderun da yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizim temennimiz ülkemizin diğer toplumlar gibi gelişmesi ve havacılık konusunda, uzay uyduları konusunda çağdaş medeniyetlere ulaşmasıdır. Biz bu 20 Bin TL lik çeki halkımıza en adil şekilde yardım edeceğiz. Yardımlarınızdan ve hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Aksak THK yöneticilerini uğurladıktan sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Bakkallar ve Bayiler Odası yöneticilerini ağırladı. Odaların yeni yönetimlerini tanıtarak başladığı toplantıda İskenderun Bakkallar ve Bayiler odası başkanı Mustafa Çöl "Bakkallar ve Bayiler odası olarak Sayın Kaymakamımıza bağlılığımızı ve ortak işler yapmak için görüşlerinize hazır olduğumuzu bildirmektir." dedi. Kaymakam Aksak "Bizde sivil toplum kuruluşlarımızla ortak işlerde yer almayı ve İskenderun un gelişimine katkı sağlamalarını isteriz." dedi. Daha sonra söz alan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın "Sayın Kaymakamımıza ziyaret sebebimiz yeni yönetimimizi tanıtmaktır. İskenderun un gelişmesi için sizin emirlerine hazır olduğumuzu bildirmektir." dedi. Kaymakam Aksak "Trafik karmaşası içerisinde şoförlerin dikkatli olmalıdır. Bütün araç kullanan insanlar İskenderun trafiğinde dikkatli olmalıdır." dedi. Kaymakam Aksak ın sözlerine son verdikten sonra tekrar söz alan Erol Akın "İskenderun trafiğinde 30 bin araç var. Bunun 1200 tanesi bize bağlı araçlardır. Biz trafiği rahatlatmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hatlarda çalışan otobüslerin yarısı bir gün diğer yarısı başka bir gün çalışıyor, bu bizim şimdilik alabileceğimiz önlemdir.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet