Skip Navigation Links

Samandağ Belediye Personeline Eğtim

Samandağ Belediye Personeline Risk Yönetimi Ve İç Denetim Mekanizmalarını Geliştirme Eğitimi

Samandağ Belediye Personeline Eğtim

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Personeline Risk Yönetimi Ve İç Denetim Mekanizmalarını Geliştirme Eğitimi
 
Samandağ Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve DOĞAKA 2016 Teknik Destek Programı kapsamında hibe almaya hak kazanan Risk Yönetimi ve İç Denetim Mekanizmalarının Geliştirilmesi Eğitimi bugün başladı.
 
Eğitmen Kazım Özdağ’ın verdiği eğitime belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Söz konusu eğitim; kurumdaki risklerin tanımlanması, değerlendirilmesi ve etkisinin kabul edilebilir bir seviyede tutulabilmesi için gerekli kontrollerin uygulanması, gözden geçirilmesi ve raporlanmasını sağlayan yönetim süreci içeriyor.
 
Eğitim öncesinde konuşan Samandağ Belediye Başkanı Mithat NEHİR; “Değerli Hocam, saygıdeğer mesai arkadaşlarım, 2016 DOĞAKA Teknik Destek Programı kapsamında Risk Yönetimi ve İç Denetim Mekanizmalarını Geliştirme Eğitimi için hibe aldık. Personelimizi geliştirmeye yönelik sürekli olarak eğitimlerimiz devam edecek. Bu eğitimde DOĞAKA’nın desteğini almak bizim için çok kıymetli. Bu tarz eğitimlerle hem kendinizi hem belediyedeki sorumluluklarınızı geliştirme fırsatını yakalayacaksınız. Eğitmenimiz Kazım Beyin de katkılarıyla verimli bir eğitim alacağınıza eminim. Bu eğitimden en üst seviyede faydalanıyor olmanızı diliyorum.” Şeklinde konuşmasını tamamladı.
                Üç gün sürecek eğitime tam katılım gösteren belediye personellerine sertifika verilecektir.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet