Skip Navigation Links

Sağlıkta dev transfer!

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meysun Dönmez, Dörtyol'da faaliyet gösteren Özel Körfez Tıp Merkezi'nde hasta kabulüne başladı..

Sağlık   A+a-

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meysun Dönmez, Dörtyol’da faaliyet gösteren Özel Körfez Tıp Merkezi’nde hasta kabulüne başladı..
 
İskenderun’da uzun yıllar Devlet Hastanesi ve Özel Renin Tıp Merkezi’nde görev yapan İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Meysun Dönmez, Hatay’ın Döryol ilçesinde faaliyet gösteren Özel Körfez Tıp Merkezi’nde hasta kabulüne başladı.
Halkın yararına düzenlediği ücretsiz sağlık taramaları ve verdiği konferanslarla tanınan Doktor Meysun Dönmez’in, Özel Körfez Tıp Merkezi’ne geçmesi bölge halkında ayrıca memnuniyet yarattı.
Her geçen yıl bir kat daha gelişen ve yatırımlarla adından söz ettiren Dörtyol’da olmaktan mutlu olduğunu belirten Doktor Meysun Dönmez, Özel Körfez Tıp Merkezi’ni uzun yıllardır yakından takip ettiğini ve başarılarını bildiği için birlikte çalışmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Dörtyol’un sağlık alanında yapılan yatırımlar adına Özel Körfez Tıp Merkezi’ne ihtiyaç duyduğuna dikkat çeken Dönmez, Dörtyol ve çevre beldelerin sağlık alanındaki eksikliğin giderilmesi için tıp merkezi yönetiminin yaptığı çalışmaları övdü.
Özel Körfez Tıp Merkezi olarak önümüzdeki günlerde çok önemli bir yatırım yapılacağını ama bu yatırımın ne olduğunu bir türlü söylemeyen Doktor Meysun Dönmez, “Bizi izlemeğe devam edin. Sağlık sorunlarınızın kesin çözümü için gerekli tüm yatırımlar yapılıyor” demekle yetindi.
Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle de tansiyon ve şeker hastalarına uyarılarda bulunan Doktor Meysun Dönmez şöyle konuştu:
“Bilindiği gibi bu yıl Ramazan ayı en sıcak ve günün en uzun olduğu günlere denk geliyor. Bunun için diyabet ve tansiyon hastalarının mutlaka dikkat etmesi gereken hususlar söz konusu. İlaçlarını dikkatli kullanmaları, günün en sıcak saatlerinde kesinlikle dışarı çıkmamaları gerekiyor. Özellikle 10.00-16.00 saatleri arasında dışarı çıkmamalarını öneriyoruz. İftardan sonra bol bol su içmeliler, az yağlı ve az tuzlu yemelerini tavsiye ediyoruz. Genelde zeytinyağlı yemekler ve sebze-meyveyi bolca tüketmeliler. Çok ağır hastaların oruç tutmamaları lazım ve zorlandıkları takdirde de doktorlarına başvurmaları çok önemli. “
 
.
 



İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meysun Dönmez 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet