Skip Navigation Links

Uğur Mumcu Caddesi Yakında Yenilenecek

SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri Keyifli Kahve Dünyası’nda bir araya geldi.

Uğur Mumcu Caddesi Yakında Yenilenecek

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ali Kamacı , Samandağ Turizm İşletmecileri Derneği SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve işletmeciler deniz sitesinde bulunan Keyifli  Kahve Dünyası’nda bir araya geldi.
 
 Toplantıda geçtiğimiz günlerde Uğur Mumcu Caddesinin yapılması konusunda Belediye Başkanı Mithat Nehir’in işletmecilere verdiği söz doğrultusunda caddenin yapımına 10 gün içinde başlanacağını belirten Kamacı “ İlçemizin gözbebeği tabi ki sahil şeridimizdir.
 
Burada bulunan Uğur Mumcu Caddesi en işlek caddedir. Caddenin yapımına Samandağ Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 gün içinde başlanacaktır. Şu anda mevcut olan parke ve bordür taşları sökülerek yerine yenileri döşenecektir. Caddedeki mevcut ağaçlara dokunulmayacaktır. Daha önce Hz. Hızır makamının yanında olan Uğur Mumcu Heykeli Caddenin girişine yapılacaktır. Ayrıca 51. sokakla ilgili sorunlar çözülecektir.” Dedi. İşletmeciler tarafından,  Deniz - Çevlik sahil yolunun kaldırımlarının temizlenmesini, 51. sokak ve halı saha civarında su şebekesinin döşenmesini, bazı trafik yönleriyle ilgili düzenlemeler ve deniz sitesinin daha da güzelleşmesi için bazı projeler dile getirildi. Toplantının ardından SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ali Kamacı’ya dernek adına teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet