Skip Navigation Links

Parklarımıza Sahip Çıkmak Vatandaşlık Görevidir

Samandağ Belediyesi'nce yaptırılan bir çocuk parkındaki oturma yerleri, sallamalı çöpler,Çocuk oyun gruplarına kimliği belirsiz kişi

Parklarımıza Sahip Çıkmak Vatandaşlık Görevidir

Gündem   A+a-

 Samandağ  Belediyesi'nce yaptırılan bir çocuk parkındaki oturma yerleri, sallamalı çöpler,Çocuk oyun  gruplarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi.
 
General Şükrü Kanatlı Mahallesi, Şaban Kahil Sürmeli İlkokulu yakınındaki Çocuk Parkı'ndaki oturma yerleri, çöp bidonları, çocuk oyun grupları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi.Mahalle halkı, çocuk parklarına verilen tahribattan dolayı üzgün olduğunu belirtti.
Vatandaşlar, "Mahallelerde çocuklar için parklar kuruluyor. Çoğu mahallelerde yapımı tamamlanan parklar hizmete açılıyor. Ama ne yazık ki hizmete açılan parklar kısa süre sonrasında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafınca tahrip ediliyor. Belediyenin yapmış olduğu parklar çocuklarımızın geleceğidir. Park yapmak Belediyenin görevi olduğu kadar,sahip çıkmak da vatandaşlık görevidir.Parklarımıza,geleceğimize sahip çıkalım.”dediler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet