Skip Navigation Links

'İskenderun' Duyarsız Kalmadı..

50 bini aşkın üyesiyle İskenderun'un sosyal medya üzerinde bulunan en büyük sayfası olan 'İskenderun' sayfa kurucusu,

'İskenderun' Duyarsız Kalmadı..

Gündem   A+a-

 50 bini aşkın üyesiyle İskenderun'un sosyal medya üzerinde bulunan en büyük sayfası olan "İskenderun" sayfa kurucusu, yönetimi ve üyeleriyle sosyal sorumluluk projesine duyarsız kalmadı.
 
Yardımlaşma ve Dayanışma konusunda üstüne düşen görevleri yerine getirmeye devam eden İskenderun sayfası güvenilirliğini bir kez daha ortaya koydu.
 
 İskenderun ve çevresinde ki ilçelerin sorunlarını yapılan paylaşımlarla dile getiren çözüm üreten İskenderun Sayfası bu kezde Osmaniye'de bulunan Hoca Adem Barlas'ın vasıtasıyla yardıma muhtaç olan 5 çocuklu eşyasız bir evde yaşayan anneye  üyeleriyle birlikte sahip çıktı.
 
Yapılan paylaşımın hemen ardından seferber olan üyeler yardım etmekte geçikmedi. İskenderun'un çeşitli yerlerinden toplanan yardım eşyaları duyarlı vatandaşların yardımıyla güvenli bir şekilde Osmaniye'de ki aileye ulaştırıldı. 
 Yapılan yardımların yerine sağsağlim ulaşmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür eden Hoca Adem Barlas, İskenderun'da ki gönüllerden Allah razı olsun bu kış şartlarında bu çocukları sevindiren herkese teşekkür ederim dedi.
 
Aileye yardım yapmak isteyenler için irtibat numarası : 0543 873 80 80 Adem Barlas - 05424021711 Yalçın Öztürk
 
https://www.facebook.com/iskenderunilcesi/
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet