Skip Navigation Links

Süleyman Tekten Sağlık Ocağı Hizmete Girdi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Tekten İnşaat'ın sahibi Ali Tekten, Denizciler Beldesi'nde inşa ettiği Barbaros Sitesi'nde babası Süleyman Tekten

Sağlık   A+a-

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Tekten İnşaat’ın sahibi Ali Tekten, Denizciler Beldesi’nde inşa ettiği Barbaros Sitesi’nde babası Süleyman Tekten adına yaptırdığı sağlık ocağı bölge sakinlerine hizmet vermeye başladı.
Eski Vali Nusret Miroğlu ve İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez’in hazır bulunduğu törenle bir yıl önce protokolü imzalanan Süleyman Tekten Sağlık Ocağı, kısa bir zamanda Denizciler Beldesi’ne sağlık hizmeti vermeye başladı.
272 m2 alan üzerinde yapımı gerçekleştirilen Süleyman Tekten Sağlık Ocağı ile ilgili duygularını dile getiren işadamı Ali Tekten, inşa ettiği sitelere bu gibi hizmetleri yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu, en büyük gururun ise hayatta olan babasının adını taşıyan bir sağlık ocağını bölge halkının hizmetine sunmakla elde ettiğini söyledi.
İşadamı Ali Tekten, babasının adını taşıyan Süleyman Tekten Sağlık Ocağı’nın hiçbir eksiği bulunmadığına işaret ederek “Hayalimde babam Süleyman Tekten adına bir sağlık ocağı yapmaktı. Amacım babam hayattayken görmesiydi. Hayalim gerçekleştiği için çok mutluyum” dedi.
Daha önce de inşa ettiği Şahin Tepesi’ne kendi adını taşıyan bir sağlık ocağı ile okul yaptırarak hayırseverlik özelliğini ortaya koyan Tekten, yakın gelecek için de insanlık adına yeni bir projeye daha imza atacağı müjdesini verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet