Skip Navigation Links

Bu Yatırım Sadece Hayat Verir!

Bölge halkını binlerce kilometre yapmaktan kurtaracak, kendi memleketinde en iyi şartlarda sağlık hizmeti almasını sağlayacak, daha bir çok sağlık yat

Sağlık   A+a-

Büyük yatırımcı, bölgemizde binlerce insana iş ve aş imkanı sunan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ne demişti: “Devletten yatırım beklemek dönemi kapanmıştır! Biz yatırımcılar yatırımlarımızla halkımıza ve devletimize hizmet etmek mecburiyetindeyiz!!!”
 
10 Yıldızlı Sağlık Yatırımı Bölge Halkını Heyecanlandırdı..
Onkoloji Hastanesi
4 Yıldızlı Otel
Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü
Tam donanımlı yoğun bakım üniteleri..
Bölge halkını binlerce kilometre yapmaktan kurtaracak, kendi memleketinde en iyi şartlarda sağlık hizmeti almasını sağlayacak, daha bir çok sağlık yatırımının adı:
Özel Gelişim Hastanesi Metin Yıldız!
 
İskenderun, uzun yıllar ilgisizlikten şikayet ediyordu. Devlet yatırımları yok denecek kadar az, yatırımcı işadamı deseniz İskenderun’da kazandığını başka bölgelere götürüyordu.
Bir süredir ise Devletten yatırım bekleme dönemi kapandı ve yatırımcı işadamlarının önü açılmaya başlandı. Ama her ne hikmetse , İskenderun’a yatırım söz konusu olduğunda birilerinin öküz altında buzağı arayacağı tutuyor ve belki de iştahı kabarıyor. İskenderun, çok büyük yatırım fırsatlarını elinin tersiyle yitti ve bir çok yatırımcının eline çantasını verdi gönderdi!!!
Eğer yatırımcı İskenderunluysa, vur abalıya!!!
Yabancı değil ya!!!
“Yeter artık!!!” Dedirten bu anlayışa kim “dur!” Diyecek?!!!
Kim kaybediyor?
İskenderunlu…
Bugüne kadar yüzlerce insan yollarda öldü!
Yüzlerce insan, İskenderun’da kap ve damar cerrahisi bölümü olmadığı için zamansız ayrıldı aramızdan.. ASAŞ Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen gibi..
Yüzlerce insan, kanserle mücadele ederken, asıl mücadeleyi yollarda ve ekonomik sorunların içinde yaşadı ve öldü..
Niye mi?
Kanserle mücadele ederken kullanması gereken enerjisini, binlerce kilometre yol katederek harcadığı için!!!
Çocuklarımız, yaşlılarımız, trafik kazalarında yaralanan yüzlerce insan, tam donanımlı yoğun bakım üniteleri olmadığı için aramızdan ayrıldılar..
Öyle bir fırsat doğdu ki, öyle bir yatırımcı geldi ki, yılların birikimini kendi memleketine harcıyor ve kendi insanının geleceğine yatırım yapıyor..
Özel Gelişim Hastanesi’ni aldıktan sonra, çehresini, fiziki şartlarını, sistemini değiştiren, hekim kadrosunu genişleterek bölge insanına daha iyi imkanlarda sağlık hizmeti sunmak için mücadele eden Metin Yıldız, yeni yatırımlarıyla da bölge halkının “Yıldız’ı olmayı başardı..
Onkoloji Hastanesi ve yanında sağlık turizminin en önemli ayağı 4 yıldızlı otel projesiyle gündemde olan Metin Yıldız, onlarca yıldır kimsenin başaramadığı sağlık turizmi kapsamında dünyanın çeşitli ülkelerinden binlerce insanı bölgemize çekecek, hem şifa verecek, hem de bölge ekonomisine can suyu verecek..
Özel Gelişim Hastanesi bünyesinde kalp ve damar cerrahisi bölümü inşaatı devam ediyor ve binlerce insanı hayata, sevdiklerine döndürecek tam donanımlı yoğun bakım üniteleri inşaatı yakında başlıyor..
Bunu kim başarıyor? Yine bir İskenderunlu.. Adı: Metin Yıldız..
Bölge halkının büyük destek verdiği bu yatırımların tamamı İskenderun’un geleceğine atılan imza olarak altın harflerle yazılacak.. Teşekkürler Metin Yıldız.. Kendi insanına verdiğin değer ve yaşatmak için harcadığın paralar için..
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet