Skip Navigation Links

Ford Ranger 'Su Geçişli Parkur Test Sürüşü'

Ford Otosan tarafından Türkiye'de ilk defa uygulanan 'Su Geçişli Parkur Test Sürüşü' etkinliği Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlendi.

Ford Ranger 'Su Geçişli Parkur Test Sürüşü'Web
TV

Gündem   A+a-

Şanlıurfa'dan sonra dördüncü olarak Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Ford Ovalı Bayisi'nde düzenlenen etkinlikte, Ford Ranger'ın Türkiye'de ilk kez uygulanan 80 santimetre derinliğe kadar suda ilerleyebilme kabiliyeti ile yan geçiş ve çapraz geçişi tanıtıldı.
 
İskenderun Ford Ovalı Bayi Satış Müdürü Ufuk Vanlı,  yaptığı açıklamada, yeni çıkan Ford Renger'i zorlu parkurlarda test etmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.
 
Kurulan parkurlardan birtanesinin su geçiş parkuru olduğunu belirten Vanlı, "Burada denediğimiz araç Ford Ranger'ın With Rate modelidir. Amacımız müşterilerimizin aracı kullarak, araç hakkında daha fazla bilgi edinmesidi ve denemesini sağlamaktır. Katılımdan oldukça memnunuz. Özellikle Off-Road kulübünden baya bir destek gördük. Tamamen onların merak konusu olan bir araçtır. Umarım müşterilerimizde aracı test etmekten hem de burada olmaktan memnun olurlar."
 
Düzenlenen etkinlikte müşteriler parkur alanında çeşitli etkinliklerle vakit geçirmenin yanında aracı yakından tanıma fırsatı buldu. 
 
 
 
Ford Ranger
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet