Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Doktorlarımızı Başarılarından Dolayı Kutluyorum'

Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde gerçekleşen ameliyat sonrası ameliyatı gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Ana

Sağlık   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde gerçekleşen ameliyat sonrası ameliyatı gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İyad Fansa ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu’ nu başarılarından dolayı kutladı.

Her geçen gün hızla gelişen ve ilimizde eksikliği hissedilen konular başta olmak üzere sağlık alanının her dalında çağdaş ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Koroner arter hastalığı olan Beden Kütle indeksi %37,16 kg/m2 ağır derecede şişman kabul edilen hastaya başarılı bir şekilde koroner arter bypass ameliyatı yapıldı.

Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda, 153cm boyunda 87 Kg ağırlığında (Beden Kütle endeksi %37,16 kg/m2 ağır derecede şişman.),hipertansiyon, diyabet, göğüs ağrısı ve nefes darlığı olan 62 yaşındaki bayan hastaya, koroner arter bypass ameliyatı Yrd. Doç. Dr. İyad Fansa ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Post-operatif sorunu olmayan hasta 8.günde taburcu edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Canda, Mustafa Kemal Üniversitenin her geçen gün hızla büyüdüğünü, önemli projelere imza attığını, Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinin ise Hataylılara ve çevre illerden gelen hastalara daha da kaliteli sağlık hizmeti sunacağını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Canda, "Bize ve doktorlarımıza inanan ve tedavi için hastanemize gelen 62 yaşındaki bayan hastamıza Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyelerimiz tarafından koroner arter by-pass yapılmıştır. Ameliyatı başarı ile gerçekleştiren doktorlarımızı kutluyorum. Kalp ve damar hastalıkları nedeniyle il dışındaki sağlık kuruluşlarına başvurmak zorunda kalan Hataylı hemşerilerimize de bundan böyle üniversitemiz hastanesinden daha ileri düzeyde sağlık hizmetlerini alabileceklerini müjdeliyorum." diye konuştu.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar