Skip Navigation Links

İKEM'li Basketçiler Sağlık Kontrolünden Geçti

Özel İKEM Koleji Yıldız ve Genç Bayan Basketbol takımı İskenderun Devlet Hastanesinden tam teşekküllü Check-Up testinden geçti.

İKEM'li Basketçiler Sağlık Kontrolünden Geçti

Spor   A+a-

Özel İKEM Koleji Yıldız ve Genç Bayan Basketbol takımı İskenderun Devlet Hastanesinden tam teşekküllü Check-Up testinden geçerek 2016 - 2017 okul sporları ve kulüpler arası basketbol müsabakalarına hazır olduklarını gösterdiler. 
         Çok başarılı bir yaz dönemi geçirdiklerini söyleyen okulun Beden Eğitimi Koordinatörü ve Basketbol Antrenörü Hamit DUMAN; “ Performansı yüksek antrenmanlar yapıyoruz. Okullarda ve kulüplerde Türkiye Şampiyonasını hedefliyoruz. Yolumuz uzun ve sağlık problemleriyle karşılaşmamak adına amatör ruh ile profesyonelliği yaşamaya ve kızlarımıza yaşatmaya çalışıyoruz. İşimiz eğitim; her alanda başarıya liderlik eden kurumumuz, sosyal, kültürel ve spor alanında da öncülüğü elinden bırakmıyor.” dedi. Ayrıca sağlık kontrolleri süresince kendileriyle ilgilenen Devlet Hastanesi Başhekimi Sn. Mete beye,  tüm sağlık personeline ve hekimlerine teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet