Skip Navigation Links

Büyükşehir Fedarasyonu'nun Dayanışma Gecesi

Hatay Vali yardımcısı Ünal ve Başkan Savaş'a takdim edilen teşekkür plaketinin ardından program son buldu.

Büyükşehir Fedarasyonu'nun Dayanışma Gecesi

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Harbiye Hidro Tesisleri'nde düzenlenen Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu'nun Dayanışma Gecesi'ne katıldı.
Geceye, Hatay Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, eşi Doç. Dr. Nazan Savaş,  Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Daşçıoğlu, Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı (EHDAV) Genel Başkanı Ali Yeral, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’nin yanı sıra cemaat önderleri ile sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernek başkanları katılım gösterdi.
BAŞKAN SAVAŞ: ÖNCE HUZUR SONRA HİZMET
Barış ve kardeşlik mesajlarının verildiği toplantıda konuşan Başkan Savaş, " Birçok farklı din ve mezhebin bir arada kardeşçe yaşadığı ve bu farklılıklarımızla gurur duyduğumuz bir coğrafyada yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana medeniyetler şehri Hatay'da 'Önce huzur sonra hizmet' sloganıyla hemşehrilerimize hizmet götürüyoruz. Huzurun olmadığı bir yerde hizmetin ve yapılan çalışmaların hiçbir önemi yoktur.
"HATAY'DA SAVAŞ YOK"
Ortadoğu'da yaşanan ve baştan beri tasvip etmediğimiz olumsuz olaylar nedeniyle kardeş kanının dökülmesini ulusal basın maalesef ki Hatay'da da yaşanılıyormuş gibi yansıtıyor. Hatay'da savaş yok, aksine barış ve kardeşçe yaşayan bir halk ve 13 medeniyete ev sahipliği yapmış bir medeniyetler şehri var bu yüzden bu olumsuz algıyı bir an önce ortadan kaldırmamız gerekiyor”  açıklamasında bulundu.
Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu tarafından Hatay Vali yardımcısı Ünal ve Başkan Savaş'a takdim edilen teşekkür plaketinin ardından program son buldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet