Skip Navigation Links

Öntürk Müjdeyi Verdi

AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK Ova'nın çehresinin değiştirmeye devam ediyor.

Sağlık   A+a-

Öntürk Müjdeyi Verdi  
 
AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK Ova’nın çehresinin değiştirmeye devam ediyor.
ÖNTÜRK’ten, Hassa Devlet Hastanesine üç yeni doktor müjdesi.
Hassa Devlet Hastanesi’ne Kadın Doğum,Dahiliye ve Genel Cerrahi branşlarında üç yeni doktor atandığı bildirildi.
Kırıkhan’a 2, Hassa’ya 3 uzman doktor atandı. 
Hatay AK Parti Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, yaptığı açıklamada; “Sağlık Bakanımız ve müsteşarımızın destekleriyle, Hassa Devlet Hastanesine mecburi hizmet kapsamında, Kadın Doğum, Dahiliye ve Genel Cerrahi branşlarında üç adet yeni doktor arkadaşımızın ataması yapılmıştır.Ayrıca Kırıkhan Devlet Hastanemize de. Hastanesine bir Kardiyoji ve bir Nöroloji uzmanı doktorun atamaları gerçekleştirilmiştir. Bir ay içerisinde görevlerine başlayacak olan doktorlarımızla, Hassa Devlet Hastanemizin önemli ölçüde doktor sorunu giderilecektir.
Özellikle Hassa Devlet Hastanesinde, uzman doktor eksikliği çok büyük bir noktada hissediliyordu. Uzman doktorun olmaması nedeniyle bu hastaneden çevre ilçelere çok sayıda sevk işlemleri gerçekleştiriliyordu. Fiziki yetersizlik yüzünden zor şartlar altında hizmet vermekte olan Kırıkhan Devlet Hastanesinde var olan hasta yoğunluğu da bu nedenle artıyor ve büyük sıkıntılara neden oluyordu. Kırıkhan Devlet Hastanesine Kardiyoloji ve Nöroloji uzmanının atanmasıyla bu dalda eksikliğin ortadan kalktığı vurgulandı.
Milletvekili Mehmet Öntürk’ün bölge sorunlarını çözme konusundaki gösterdiği duyarlılık ve iş takipçiliği vatandaşlar arasında takdirle karşılandı.
Hassa Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Turan Pehlivan ise Yeni gelecek doktorlarla hastanenin büyük ölçüde sorunlarını giderileceğini belirterek,Milletvekili ÖNTÜRK’e şükranlarını sundu. 
(Mustafa GÜL-Hassa)
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet