Skip Navigation Links

Zabıta Ekiplerinden Semt Pazar Denetimi

Belediye Başkanı Mithat NEHİR’ in talimatı ile Tekebaşı ve Sutaşı mahallelerinde bulunan semt pazar denetimlerini gerçekleştirdi.

Zabıta Ekiplerinden Semt Pazar Denetimi

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi Zabıta ekipleri Belediye Başkanı Mithat NEHİR’ in talimatı ile Tekebaşı ve Sutaşı mahallelerinde bulunan semt pazar denetimlerini gerçekleştirdi.
 
            Hijyen koşulları ve fiyatlar konusunda denetim gerçekleştiren ekipler, acil durumlarda da motorize ekipleri devreye sokarak vatandaşlara anında hizmet veriyor. Yapılan denetimlerin vatandaşın hem sağlığı hem de maddi açıdan haksızlığa uğramaması adına çok önemli olduğunu vurgulayarak, denetimler sırasında esnafında bilinçlendirildiğini söyleyen ekipler, Belediyemizin zabıta ekiplerince, pastaneler, lokantalar, tatlı üretimi yapan imalathanelerinin denetiminin yanı sıra semt pazarlarımızda da ekiplerimiz denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimlerde esnafımız hem bilinçlendiriliyor hem de eksikliklerini giderme konusunda uyarılıyor. Önce uyarılan esnaf daha sonra yapılan kontrollerde aynı hatayı tekrar etmişse o zaman cezai işlem uygulanıyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet