Skip Navigation Links

Gelişim Hastanesi Başhekim Dr. Ender Çolakoğlu'yla büyüyor

Başhekim Çolakoğlu, Gelişim Hastanesi'nin yeni yatırımcıları ile hizmette kaliteyi ve bölgede ihtiyacı olan ünitelerin açılması konusunda yatırımların

Sağlık   A+a-

Beş yıldır Sağlık sektöründe hizmet veren Özel Gelişim Hastanesi’nin yeni Başhekimi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ender Çolakoğlu, hastanenin kısa bir süre önce yeni yatırımcıları olduğunu ve tüm kapasitelerin gelişimi ve ihtiyaç duyulan birimlerin açılması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Başhekim Dr. Çolakoğlu , “Yatırım projelerimizde önceliğimiz Açık kalp ameliyatının yapılabileceği kardiyoloji işlemlerinin de bünyesinde bulunduğu bir birim. Onkoloji hastalarının başka bölgelere gitmelerini engellemek için Bir onkoloji ünitesi. Nükleer ünitenin kurulması için çalışmalarımız var. Bunlar içinde altyapılarımızı tamamlıyoruz.”dedi. Çolakoğlu düşünülen projelerin 2010 yılında hayata geçirilmesi konusunda mücadele verdiklerini ancak yasal engellerin bulunduğunun altını çizerek şöyle konuştu:

“Bizim en önemli görevimiz hastanenin kalite ve standartta evrensel sağlık hizmetleri kurallarına en yakın bir şekilde hizmet verir hale getirmeye çalışmak. Belki her branşta değil ama bazı branşlarda bölgede referans merkezi olmak istiyoruz. Herhangi bir hastalıkta evet burada tedavi edilebilir algılamasını oluşturmak istiyoruz. Bu anlamında altyapı çalışmaları yapılıyor. Hastanemizde deneyimli kadromuzda mevcut kanuni engeller aşıldığı zaman bu konulardaki tüm yatırımları tamamlamak istiyoruz.
Bilindiği gibi özel hastaneler Sosyal güvenlik kurumlarına bağlı hastalara hizmet verebilmekte. Mali kuralları sizin belirlemediğiniz kurallar ve rakamlarla hizmet veriyorsunuz. Siz bir plan program yapıyorsunuz. Tek taraflı planı değiştiren kararlar alınıyor. Bu durum projelerinizi etkiliyor. Hastaneler büyüyerek gelişecek işletmeler yeni yatırımılar üniteler ve donanımların her geçen gün yenilenmesi gereken yerlerdir. Bunlar bakanlığın sınırlamasında. Şuanda bunları yapmak imkansız. Bir branşta mevcut kadronuz talebi karşılayacak dahi olsa yeni hekim istihdam edemiyorsunuz kısıtlama var. “
SURİYEYE AÇILACAĞIZ
Ülkemizde ve sağlık sektörü içerisinde yaşayan insanların çok farkında olmadığı bazı noktaların bulunduğunu sözlerine ekleyen Başhekim Çolakoğlu,” Türkiye deki sağlık sektörünün işleyişi, doktoru hemşire ve işin içindeki insanlar işlerini çok iyi biliyor. Kendilerni yetiştirmiş kalifiye insanlar. Bu nedenle de başka ülkelere de bu hizmeti verebiliriz. Hastanemizde yapılan ayakta tedaviler ve radyolojik tedaviler, amelyatların içerdiği tanıtım rehberleri ile Suriye’nin sınıra yakın kentlerinde tanıtıcı çalışmalarımız olacak. Oralara da hizmet vereceğiz.”
12/20/2009 4:30:
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet