Skip Navigation Links

Evinizdeki ilaçları mutlaka verin..

İskenderun Şelale Eğitim ve Sağlık Vakfı ve İskenderun Kızılay Derneği tarafından ortaklaşa yürütülen İlaç Toplama Kampanyasına İskenderun halkı taraf

Sağlık   A+a-

İskenderun Şelale Eğitim ve Sağlık Vakfı ve İskenderun Kızılay Derneği tarafından ortaklaşa yürütülen İlaç Toplama Kampanyasına İskenderun halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi.
Eski Bit Pazarı önünde süren ilaç toplama kampanyasına vatandaşların beklentinin çok üzerinde ilgi gösteriyor olması sevinçle karşılandı.
Kampanyaya destek olmak amacıyla kendisi de kullanmadığı ilaçları getiren İskenderun Kaymakamı Cengiz HOROZOĞLU, “Bu kampanya’yı çok önemsiyorum ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
Kızılay Derneği Başkanı Ümit GÜNAY ve Şelale Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Yeminli Mali Müşavir İbrahim YARAN ve kampanya çalışanlarını kutlayan Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU, İskenderun’da ilk defa bu tür bir kampanya başlatıldığını belirterek, “bu kampanyaya destek veren herkes yardıma muhtaç vatandaşlara ve toplum sağlığına katkıda bulunacaktır” dedi.
Vatandaşlarımızın mümkün olduğu kadar ilaç israf etmemelerini tavsiye eden Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU, 29 Mayısa kadar devam edecek kampanya için kullanmadıkları veya miladı geçmiş ilaçları mutlaka buraya teslim etmeleri gerektiğini vurgulayarak, “burada ilaçlar kendi aralarında ayrılacaklar, ,kullanılacaklar gerekli yerlere gönderilece, kullanılmayacak durumda olanlar tıbbi atık yönetmeliğine göre imha edilecektir, böylelikle çevreye de zarar verilmemiş olacaktır” dedi.
Şelale Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim YARAN, Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU’na kendilerine verdiği destek için teşekkür ederek, “İlaç Kampanyasında beklediğimizden fazla ilgi gördük gelecek yıllarda bu kampanyayı sürdürmek istiyoruz” dedi. Daha sonra söz alan Kızılay Derneği Başkanı Ümit GÜNAY, Başta Kaymakam Horozoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Sağlık Grup Başkanlığına teşekkür ederek, “kaymakamımız kaymakamımız bize hem destek oldu hem de yeni fikirler sunarak ufkumuzu açtı” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet