Skip Navigation Links

Kuzeytepe Mahallesi Modern Yola Kavuşuyor

HBB'nin ulaşım seferberliği il genelinde devam ediyor.

Kuzeytepe Mahallesi Modern Yola KavuşuyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri kış mevsimine yaklaştığımız şu günlerde tüm ilçelerde yapılması gereken beton asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına  hız kesmeden devam ediyor.Antakya ilçesine bağlı, Kuzeytepe Mahallesi’nde beton asfalt ve sathi kaplama çalışması öncesi zemin iyileştirme çalışmaları başlatıldı.
KUZEYTEPE MAHALLESİ MODERN YOLUNA KAVUŞUYOR 
Antakya ilçesine bağlı Kuzeytepe Mahallesi’nde vatandaşları tozlu ve çukurlu yollardan kurtarmak ve  yaklaşan kış mevsimi öncesinde yaşanabilecek ulaşım sorunlarını en aza indirmek için çalışma başlatan HBB ekipleri, beton asfalt ve sathi kaplama öncesi zemin iyileştirme çalışmaları ile halkın yüzünü güldürdü.
Trafik yoğunluğu nedeniyle yaşanabilecek olası kazaların önüne geçmek amacıyla yol bakım, onarım ve yapım seferberliğine devam eden HBB ekipleri, mahalledeki zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından beton asfalt çalışması gerçekleştireceklerini bildirdi. Ara sokaklarda da sathi kaplama çalışması gerçekleştireceklerini bildiren ekipler, mahalle halkını daha güvenli ve konforlu bir ulaşım ağına kavuşturmak amacıyla yürütülen özverili çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
 
 
Kuzeytepe Mahallesi Modern Yola Kavuşuyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet