Skip Navigation Links

Değişimin Adı Gelişim Hastanesi..

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi, acil müdahalelerde yoğunluk ve sıkışıklığın önüne geçmek için geniş kapsamlı ve son teknoloji donanımlı acil servis

Sağlık   A+a-

 
İskenderun Özel Gelişim Hastanesi, acil müdahalelerde yoğunluk ve sıkışıklığın önüne geçmek için geniş kapsamlı ve son teknoloji donanımlı acil servisini hizmete açtı.. Yeni acil serviste 7 muayene kabini ve 13 gözlem yatağı bulunuyor.
 
İskenderun Özel Gelişim Hastanesi, sürekli değişim ve gelişim içerisinde bölge halkında en kaliteli hizmeti vermek için yatırımlarını sürdürüyor.
Uzun yıllar oldukça dar fiziki şartlar içerisinde hizmet veren Özel Gelişim Hastanesi Acil Servisi yeni yerine taşındı.
Avrupa standartlarındaki acil serviste teknoloji de yenilendi.
Üç muayene kabini ve altı gözlem yatağı ile hizmet veren acil servis, daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmesi için 7 muayene kabini ve 13 gözlem yatağına çıkarıldı.
Fiziki şartların yanı sıra en gelişmiş teknolojiyle donatılan Özel Gelişim Hastanesi Acil Servisi’nde, 5 doktor dönüşümlü olarak 24 saat görev yapıyor.
Özel Gelişim Hastanesi’nin tecrübeli hekim, hemşire ve sağlık personeli kadrosu, yeni acil serviste daha iyi imkanlarla hizmet vermeye devam ediyor.
Acil Servis Sorumlu Hekimi Yetiş Ümit Toprak, Özel Gelişim Hastanesi’nin değişim ve gelişim sürecinde acil servise çok önemli bir yatırım yaptığına dikkat çekerek şöyle konuştu: Daha önceki muayene servisimizde 3 muayene kabini, 6 tane de gözlem yatağımız vardı. Şuanda 7 tane muayene kabini, gözlem odalarımızda ki yatak sayısını da 13’a çıkardık. 5 doktor olarak 24 saat dönüşümlü görev yapıyoruz. Acil de aynı anda 7 tane hastayı muayene edebileceğiz., 13 kişi de gözlem odalarımızda yatabilecek. Müdahale odamızı şuanda 2’ye çıkardık. Böylece hastalarımız daha iyi hizmet alabilecekler.”
 
 
 
 
 
 
 


Gelişim Hastanesi Acil 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet