Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay’ın Bereketi İçin Hizmet İstişareleri Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yeniyurt Sulama Kooperatifi yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Hatay’ın Bereketi İçin Hizmet İstişareleri Sürüyor

Gündem   A+a-

Hatay’ın sosyal, ekonomik ve kültürel dinamiklerini oluşturan STK, dernek ve oda temsilcileriyle her fırsatta bir araya gelerek hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yeniyurt Sulama Kooperatifi yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
22 Eylül Perşembe günü Başkan Savaş’ın HBB Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’teki çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarette Kooperatif Başkanı Mehmet Duru ile yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Savaş, Hatay’daki tarımsal faaliyetler hakkında düşüncelerini paylaştı. 
BAŞKAN SAVAŞ ÇİFTÇİNİN VE ÜRETİCİNİN YANINDA 
Tarımda yapılan sulama kaynaklarının bilinçli kullanılması gerektiğinin altını çizen Başkan Savaş, “İklim değişikliklerinden toprak yapısına kadar her şeyin ayrı bir öneme sahip olduğu tarımsal üretimde sulama kooperatiflerinin ve çiftçilerimizin sulama faaliyetlerinin doğru metotlarla yapılması hususunda duyarlı davranmaları gerekmektedir. HBB olarak hayata geçirdiğimiz projelerle çiftçimizin ve üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
VERİMLİ TOPRAKLAR DOĞRU SULAMAYLA DAHA DA DEĞERLENİYOR 
Ekmeğini topraktan kazanan herkesin, geniş ve verimli tarım arazilerine sahip Hatay’da tarımsal faaliyetlerin verimliliğini arttırmaya yönelik ilkeli çalışmalarla gerçekleştirilmesine destek vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Savaş, doğru sulama teknikleri ile toprakların bereketine bereket katmanın mümkün olduğunun altını çizdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar