Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş'tan Örnek Davranış

Başkan Savaş öğrencilere hediyeler dağıttı.

Başkan Savaş'tan Örnek Davranış

Eğitim   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle 22 Eylül Perşembe günü Serinyol Necati Oflazoğlu Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilere ailelerin yükünü bir nebze olsun hafifletmek için okul kıyafeti ve okul çantası hediye etti.
 
BAŞKAN SAVAŞ, GELECEĞİMİZE IŞIK TUTAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA VESİLE OLDU
 
Eğitim ve öğretime verdiği önemle adından oldukça söz ettiren ve bu alanda gerçekleştirdiği aktif çalışmalarla Hatay halkının takdirini kazanan Başkan Savaş, örnek bir davranışa daha imza attı. Okul öğrencilerini okul kıyafeti ve okul çantasıyla buluşturan Başkan Savaş, geleceğimize ışık tutan çocukların mutluluğuna vesile oldu. 
 
ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİNİ ELLERİYLE TAKDİM EDEN BAŞKAN SAVAŞ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI
 
Hediyelerini vermeden önce konuşmalarını gerçekleştiren Başkan Savaş, “2016-2017 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını ve okullarınızdan aldığınız eğitim ile memleketimize başarılar getirecek güzel insanlar olarak yetişerek şehrimizi, ülkemizi kalkındıracak mevkilere ulaşmanızı diliyorum” açıklamasında bulundu.
 
Öğrencilere okul kıyafeti ve okul çantasını hediye eden Başkan Savaş, yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dileyerek çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
OKUL MÜDÜRÜNDEN YENİ HALI SAHA İÇİN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
Okul Müdürü Servet Kavukoğlu, hem eğitim ve öğretime katkılarından dolayı hem de okulun bahçesine Başkan Savaş’ın talimatları doğrultusunda yapılacak olan yeni halı saha projesi için teşekkürlerini iletti.
 
KIRTASİYE MALZEMELERİ DAĞITILMAYA DEVAM EDECEK
 
Başkan Savaş’ın öncülüğünde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarına destek vermekten kaçınmayan HBB yetkilileri, il genelinde kırtasiye malzemelerinin dağıtımına devam edileceğinin altını çizdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş