Skip Navigation Links

Önümüzdeki Zorlu Karşılaşmalara Odaklanmalıyız

Kırıkhan Spor, bu galibiyetin ardından puanını 7 ye çıkartarak, gol averajıyla puan cetvelinin 2. Sırasında bulunuyor.

Önümüzdeki Zorlu Karşılaşmalara Odaklanmalıyız

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Sait İlçin, 

“ÖNÜMÜZDEKİ ZORLU KARŞILAŞMALARA ODAKLANMALIYIZ”

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Kırıkhan Spor’un deplasman’da Yomra Spor’u Murat Kara’nın attığı golle 1-0 yenerek kentine üç puan ile dönmesi bölgemizde sevinç ile karşılandı. Kırıkhan Spor, bu galibiyetin ardından puanını 7 ye çıkartarak, gol averajıyla puan cetvelinin 2. Sırasında bulunuyor.
Yomra Spor deplasmanın da alınan galibiyetin ardından kente dönenKırıkhan Spor’da Kulüp Başkanı Sait İlçin, gazetecilerin sorularını yanıtlatarak, “Grubumuzdaki diğer rakiplerimize oranla kısıtlı bütçemize rağmen, kurduğumuz kadroyla başarılı sonuçlar almamız camiamızı sevindirmektedir. Bu başarılarımız da Başta her zaman desteklerini esirgemeyen Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a, Kırıkhan’ın değerli iş adamları ve esnaflarımıza, Kırıkhan Spor’un yönetim kuruluna, taraftarlarımıza, teknik heyetimiz ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Aldığımız bu başarılı sonuçları camiamıza armağan ediyoruz. Önümüzde 1’i Ziraat Türkiye Kupası, diğeri de lig olmak üzere zorlu iki karşılaşmamız var. Bizim açımızdan zorlu geçeceğini düşündüğümüz bu iki karşılaşmaya odaklanmamız lazım” dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda 7 puan ile puan cetvelinde gol averajıyla 2. Sırada bulunan Kırıkhan Spor, Çarşamba günü saat 14.00 da Kırıkhan İlçe stadında Ziraat Türkiye Kupasında 2. Lig Beyaz grup takımlarından Fethiye Spor ile, Ligde de Pazar günü grup lideri Düzce Spor ile karşılaşacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet