Skip Navigation Links

Başkan Savaş'ın Gaziler Günü Mesajı

Ülkemizin bağımsız bütünlüğü için canını ortaya koyan gazilerimiz için bir mesaj yayımladı.

Başkan Savaş'ın Gaziler Günü Mesajı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ülkemizin bağımsız bütünlüğü için canını ortaya koyan gazilerimiz için bir mesaj yayımladı.
 
Başkan Savaş yayımladığı mesajında, "Ülkemizin bağımsızlığı, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakârlıklar göstererek, canı, kanı pahasına, ölümüne göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır"
 
SEBEBİ NE OLURSA OLSUN HER TÜRLÜ SAVAŞIN SON BULMASINI DİLİYORUM
 
"Milletimiz, hoşgörü, barış ve dayanışmayı tarihinin her döneminde ilke edinmiş, farklı inanç ve kültürlerin uyum içinde bir arada yaşamasına imkân tanımış, birlik ve beraberliğinden hiçbir dönemde ödün vermemiştir. Tüm dünya insanlarının huzur ve sevgi içerisinde bir arada yaşayacakları hoşgörülü, barış dolu bir dünyanın temellerinin atılacağı düşüncesiyle, sebebi ne olursa olsun her türlü savaşın son bulmasını diliyorum"
 
VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ UĞRUNA ÖLÜMÜ GÖZE ALMIŞ GAZİ VE MALULLERİMİZİ MİNNET VE SAYGIYLA SELAMLIYORUM
 
"Bu anlamlı gün dolayısı ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini bu vatan için kaybedenlere sabır dilerken, özgürlüğümüz, bağımsızlığımız ve vatanın bölünmez bütünlüğü için ölümü göze almış olanların simgesi gazi ve malullerimizi minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet