Skip Navigation Links

'Dayanışma İçinde Olmaya Devam Edeceğim'

Kamu emekçileri arkadaşlarıma sabır, metanet diliyorum.

'Dayanışma İçinde Olmaya Devam Edeceğim'

Gündem   A+a-

 
BAŞKAN NEHİR; EĞİTİM  EMEKÇİSİ ARKADAŞLARLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

İlimizin kardeş şehri Almanyanın Aalen kentinde ilçemizi temsil ve karşılıklı işbirliği imkanlarını geliştirmek için bulunan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ilçemizde,ilimizde ,ülke genelinde  açığa alınan öğretmenlerle dayanışma içinde olmaya devam edeceğini ve memlekete dönüşüne müteakiben sorunun çözülmesi için yetkililerle ivedilikle görüşeceğini belirtti.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir açıklamasında  :”İlimizin kardeş şehri olan Almanya’nın Aalen Kenti’nde ilçemizi temsil ve karşılıklı işbirliği imkanlarını geliştirmek için bulunuyorum. Samandağ genelinde 223’ü öğretmen toplam yaklaşık 250 devlet memurunun açığa alındığını öğrendim. Konuyu titizlikle ve hassasiyetle takip ediyorum. Bahsi geçen kamu emekçisi arkadaşlarla dayanışma içerisindeyim ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğim. Ayrıca dönüşümü müteakiben bu konu ile ilgili yetkililerle ivedilikle görüşmeler yapacağım ve sorunun çözülmesi konusunda çaba göstereceğim. Kamu emekçileri arkadaşlarıma sabır, metanet diliyorum. 

Almanya Aalen Belediye Başkanı Thilo Rentschler, HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e dostane ilişkilerinden dolayı teşekkür etti.
 
 

Kardeş şehir Aalen'de düzenlenen festivale HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir ,HBB Başkan Vekili Serdar Güven katıldı.Almanya’ ya özgü birbirinden renkli gösterilerin gerçekleştirildiği festivalde, Almanca şarkılar söylendi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet