Skip Navigation Links

MKÜ'ye tedavi için Antalya'dan geldi..

Antalya'dan Gelen Hasta Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Tedavi Altına Alındı.

Sağlık   A+a-

1985 yılında Antalya’ da geçirdiği trafik kazası sonucunda sol ayak kemiği kırılan Mehmet Özen, eşi Perihan özen ile birlikte sağlık uygulama ve araştırma hastanesine giriş yaptı.

hastanın tedavisini ortopedi ve travmatoloji bölüm başkanı Prof.Dr. Ahmet Nedim Yanat yaptığı açıklamada; 1985 yılında Antalya’da talihsiz bir kaza geçiren ve sol ayak kemiği kırılan hastamız da yapılan tetkikler sonucunda daha önce geçirmiş olduğu ameliyatlar sonrasında kırık bölgede iltihap oluştuğu görüldü. Yapacağımız ameliyatla kırık bölüm içinde bulunan platin sökülerek ölü kemik hücreleri temizlenecek tekrar platin takılacaktır dedi.

Hasta Mehmet Özen; geçirdiğim trafik kazası sonucunda ayak kemiğim kırıldı Antalya devlet hastanesine kaldırıldım. Orada bir sonuç alamadığım için Isparta eğridir kemik hastanesine sevk edildim bacağıma platin takıldı. O günden bugüne hiç bir ilerleme olmadı. Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesini duydum. Türkiye’deki en son teknolojiye sahip cihazlarının ve başarılı doktorların bulunduğunu gördüm. Hastanedeki doktorların yakın ilgisi beni çok mutlu etti.
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şerefettin Canda’ yı yürekten kutluyorum dedi.

Rektör canda; “bu konuyla ilgili olarak, bilindiği gibi vatandaşlarımız çevre illerde hastalıklarına çare arıyorlar. Mustafa Kemal Üniversitesi olarak harekete geçtik hastanemizi son teknolojiye uygun cihazlarla donattık. Hiç bir hastanın çevre illerde çare aramasına gerek kalmaması için kollarımızı sıvadık ve Tayfur Ata Sökmen Araştırma ve Uygulama hastanesini tam teşekküllü bir hastane haline getirdik.”Önce sağlık” sloganımızla tüm hastalarımızın yaralarına merhem olacağız” dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet