Skip Navigation Links

Özel Tufan Koleji Yeni Eğitim Dönemine Merhaba Dedi

Özel okulların öncü ve lokomotif kurumu Özel Tufan Koleji 2016 – 2017 eğitim öğretim dönemine dün sabah yaptıkları törenle merhaba dedi.

Özel Tufan Koleji Yeni Eğitim Dönemine Merhaba Dedi

Gündem   A+a-

 Özel okulların öncü ve lokomotif kurumu Özel Tufan Koleji 2016 – 2017 eğitim öğretim dönemine dün sabah yaptıkları törenle merhaba dedi. Uzun süre sonra okulda ilk defa “Andımız” okundu.  
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenlerde Özel Tufan Koleji Genel Müdürü Ali Aslan yeni eğitim öğretim dönemindeki stratejileri, okulun genel misyonu ve vizyonu hakkında bir konuşma yaparak başarı çıtasını her yıl biraz daha yukarı taşıyan kurumun artık sadece Hatay İl sınırlarında değil ülke sınırları içerisinde ayrıcalıklı bir yer edinmeye başlamış olmasının haklı gururunu tüm Tufan Ailesi olarak yaşamaya başladıklarını belirtti.
 
Özel Tufan Koleji Genel Müdürü Ali Aslan; “Tatlı bir serüvene başlıyoruz; sevgilerin, coşkuların, mutlulukların, etkinliklerin ve başarıların yoğun olduğu bir serüvene başlıyoruz. Bu yılın sonunda hepimiz çok başarılı ve mutlu olacağız. Yavrularını bizlere emanet eden siz sevgili velilerimiz, yavrularınızın başarılarını ve gelişimine tanıklık ederek sizler mutlu olacaksınız. Yavrularımızı aydınlık yarınlara hazırladığımız için eğitimciler olarak bizler mutlu olacağız. Bugün ana okulunda ve ilkokulda oryantasyon eğitimlerimiz başlayacak. Diğer sınıflarımızda ise yeni eğitim öğretim yılının en iyi şekilde nalı değerlendirileceğine dair bilgileri alacaksınız. Yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dilerken, böylesine önemli bir eğitim kurumunu ilçemize ve bölgemize kazandıran Tufan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman Tufan’a da teşekkürlerimi arz ediyor, kendisini mikrofona davet ediyorum.
 
Tufan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman Tufan da yaptığı konuşmada; “Tufan Eğitim Kurumları olarak bir tek hedefimiz var, o da başarı. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz” İşte biz bu ilkeden hareketle mazeret kabul etmeyen, başarıya odaklı bir eğitim anlayışı ile öğretim hayatımıza devam edeceğiz. Ülkemiz zor ve sancılı bir süreçten geçiyor. Cumhuriyetimizin siz sevgili gençlerimizden çok büyük beklentileri var. İçte ve dışta ülkemizin istikbaline kasteden düşmanlarımıza karşı en iyi eğitim ve öğretimi almaya, Mustafa Kemal’in yurtta barış dünyada barış şiarını gerçekleştirmeye mecburuz. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla bu ülkenin vatandaşları kendi cumhuriyet ve bağımsızlıklarını koruma adına sokaklarda ülke savunmasına katılmış birer nefer olarak tehlikelerin önünde durdular. Şunu unutmayacağız ki eğitim ve öğretimde başarılı olamazsak ülkemiz bu kaos ortamlarını tekrar tekrar yaşamak durumunda kalır. O nedenle ülkenize saygılı, ailenize saygılı ve öğretmenlerinize karşı her zaman saygılı olmak ve çok çalışmak mecburiyetindesiniz. Yeni eğitim öğretim yılınızı kutluyor, başarılarınıza yeni başarılar eklemenizi diliyorum.” Dedi.
UZUN ZAMAN SONRA İLK KEZ ANDIMIZ OKUNDU
 
Özel Tufan Koleji öğrencisi Melisa       yeni eğitim öğretim döneminin açılışında mikrofona gelerek arkadaşlarıyla birlikte coşkulu ve gür bir sesle Andımızı okudu. Andımızın okunmasının ardından okul bahçesini alkış sesleri kapladı.
 
Açılış töreni ana sınıfları ile ilk okul öğrencilerine yönelik okul bahçesinde gerçekleştirilen palyaço ve sihirbaz gösterileriyle devam etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet