Skip Navigation Links

Kanayan Yarayı HBB İyileştirdi

Antakya'nın kanayan yarası HBB ile iyileşti.

Kanayan Yarayı HBB İyileştirdi

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), yaşanabilir sağlıklı bir kent yaratma konusundaki kararlığını, ürettiği büyük projeler ve gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla sürdürmeye devam ediyor.
Hatay halkından gelen taleplere göre çalışmalarına yön veren HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kentin temiz ve sağlıklı görünüme kavuşması adına sürdürdüğü çalışmalarında hız kesmiyor.
KARPUZ HALİ BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALAR VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI
Vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda şehrin belli noktalarında kötü görünüme neden olan alanlara müdahale eden ekipler, Antakya için uzun yıllardır kanayan yaraya dönüşen Karpuz Hali bölgesindeki çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not aldı.
Moloz dökümü ve kirlilik nedeniyle bölge esnafını rahatsız eden Karpuz Hali bölgesi, HBB ekiplerinin hassas ve bilinçli çalışmaları sonucu temizlenerek sorun olmaktan çıktı ve yeniden şehre kazandırılmış oldu. Bölgenin yepyeni bir çehreye kavuştuğunu belirten ekipler, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağının müjdesini verdi.
DOLĞUN: KAÇAK MOLOZ DÖKÜMLERİNE ASLA İZİN VERİLMEYECEK
Gerçekleştirilen çalışmaların devam edeceğini belirten HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolğun, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamasında bölgenin Antakya için kanayan bir yaraya dönüştüğünü ifade eden Dolğun, “Uzun yıllardır Antakya için büyük sorun haline gelen bu bölgeye kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hemşehrilerine verdiği sözlerde olduğu gibi Hatay halkının temiz bir çevrede yaşamını sürdürebilmesi için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz” dedi.
Açıklamasının devamında bölgeye kaçak moloz dökenlerin engelleneceği belirten Dolğun, bölgede yapılan çalışmaların ekipler tarafından periyodik olarak denetleneceğini ve yapılan başvurular dâhilinde belirlenen alanlarda moloz dökümü yapılabileceğini ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet