Skip Navigation Links

Karasayar Emeklilerle Buluştu

Ak Parti Hatay Milletvekili,Orhan Karasayar, İskenderun ziyaretleri çerçevesinde Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şubesini ziyaret etti.

Karasayar Emeklilerle Buluştu

Gündem   A+a-

 Ak Parti Hatay Milletvekili, TBMM İdare Amiri  Orhan Karasayar, İskenderun ziyaretleri çerçevesinde bu kez Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesini ziyaret etti. Milletvekili Karasayar’ın ziyaretine  Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Ak Parti İskenderun Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve diğer konuklar katıldılar.
 

Ziyarete teşekkür eden TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan “15 Temmuz hain darbe girişimini el birliğiyle püskürttük. Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli tutumu, devletimizin ve milletimizin kenetlenip, hain girişime karşı direnmesi sonucu yaralarımızı sarmaya başladık. Her zaman devletimizden, vatanımızdan ve bayrağımızdan yanayız” dedi.
Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise özetle “15 Temmuz hain darbe girişimini Çanakkale ruhuyla el birliğiyle savuşturduk. Kırk elli yıldır devletin içine sinsice sızmış hainleri hemen her yerden temizliyoruz. Bayrağımızdan, vatanımızdan ve devletimizden daha önemli bir şey yok. 15 Temmuz’dan ders almamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik ruhunu bundan sonra da sürdürmemiz gerekiyor. Rusya ile ilişkilerimiz normale dönüyor. Suriye ile de ilgili bizim açımızdan olumlu gelişmeler var. Türkiye olarak bir ve beraber olduğumuz sürece ülkemiz daha da büyüyüp gelişecektir” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet