Skip Navigation Links

BASK Kiremitçi'den Memnun

Yılmaz: 'Geçici görev iptallerinin uygulanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz'

Sağlık   A+a-

BASK%20K%C4%B0REM%C4%B0T%C3%87%C4%B0%20B1.jpg" alt="" />
BASK Kiremitçi’den Memnun
Yılmaz: “Geçici görev iptallerinin uygulanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz”
 
Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikası İl Başkanı ve Bağımsız Sağlık-Sen Genel Eğitim Sekreteri Metin YILMAZ yazılı bir açıklama ile İl Sağlık Müdürü Mustafa Kiremitçi’nin atanmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, Kiremitçi’ye yeni görevinde başarılar diledi.
Yılmaz açıklamasında: “İlimize geçtiğimiz hafta atanan genç sağlık müdürümüz Sn. Kiremitçi’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bu bağlamda yeni müdürümüzün gelmesi ile beraber kurumsal işleyişte bazı pozitif gelişmelerin olduğunu da ifade etmemiz gerekiyor. Yeni yönetici demek taze kan demektir. Bir kurumun başına yeni bir idareci atandığı zaman bir kısım yenilik ve yasal mevzuat gereği düzenlemeler yapılması o kurumun vizyon ve yasalar önünde ki kurumsal duruşu hakkında kamuoyuna ipucu vermektedir.
Bugünlerde buna bağlı olarak yeni sağlık müdürümüz Dr. Kiremitçi’nin, geçmişte sağlık kurumlarına yapılmış olan süresiz, geçici görevlendirmeleri 112 acil yardım ve komuta merkezinden başlayarak personel mevzuatına uygun bir şekilde iptal ettirmeye başladığını öğrenmiş bulunmaktayız. Öncelikle yasal prosedürü hakkaniyet ölçüsünde uygulama konusundaki hassasiyetinden ötürü Yeni İl Sağlık Müdürümüzü kutluyoruz ve diğer hastanelere gönderilen geçici görevlendirmelerinde biran evvel iptal edilmesini sabırsızlıkla bekliyoruz, çünkü Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne her ay gönderilen nöbet listelerine baktığımızda 15 gün izne ayrılan bir hemşirenin 15 günde 11 nöbet tuttuklarını görmekteyiz bu acımasızca yüklenilen meslektaşlarımızın hakları bir nebzede olsa tekrar ellerine verileceğine inanıyoruz. Bu anlamda 112 acil ile başlayan geçici görev iptallerinin tüm birimlerde bir an evvel uygulanmasını sabırsızlıkla bekliyor ve takipçisi ve destekçisi olacağız.
Sevgili il müdürümüzün yapmış olduğu güzel icraatların ve yasal uygulamaların daima destekçisi olacağımızı,istismara sebep olabilecek hak mağduriyeti doğurabilecek sadece siyasi kaygılardan dolayı yapılacak yasal olmayan mevzuat dışı uygulamalarında hukuki takipçisi olacağımızı kamuoyunun dikkatine sunuyor, tekrar yeni il sağlık müdürümüz Sn.Dr.Kiremitci’ye bu zorlu görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet