Skip Navigation Links

Meme Patolojisinde Yenilikler Mkü'de Tartışıldı

Mustafa Kemal Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çukurova Patoloji Derneği işbirliği ile düzenlenen toplantıda Meme Patolojisinde Yenilikler konu

Sağlık   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çukurova Patoloji Derneği işbirliği ile düzenlenen toplantıda Meme Patolojisinde Yenilikler konusu tartışıldı. Toplantıya Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyeleri katıldı.

Çukurova Patoloji Derneği Başkanı Doç. Dr. Fazilet Kaya Selçuk konuşmasında “Zor iklim koşullarında davetimizi kırmayarak geldiği için Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülay Canda’ ya teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizi ağırlayan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerefettin Canda’ ya da teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Rektör Canda konuşmasında, “ Öncelikle Mustafa Kemal Üniversitesi’ nin konuğu olarak toplantıya katılan Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Çukurova Patoloji Derneği üyeleri ve bütün konuklarımıza Üniversitemize hoş geldiniz diyorum. Mustafa Kemal Üniversitesi olarak bu tür bilimsel toplantılara her zaman önem vermekteyiz. Meme kanseri her geçen gün biraz daha yaygınlaşarak toplum sorunu haline gelmiştir. Göreve geldiğimiz günden beri patoloji adına Hatay Sağlık Yüksekokulunun bodrum katında bulunan patoloji bölümünü önce Rektörlük konutuna daha sonra Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Patoloji bölümüne taşıdık. Hastanemizi en son teknoloji ile üretilen cihazlarla donattık. Hastanemize branşında başarılı, çalışkan doktorlarımızı getirdik. Gece gündüz çalışıyoruz. Tekrar toplantıya katılan bütün konuklarımıza hoş geldiniz diyorum ve saygılarımı sunuyorum” diye belirtti.


Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülay Canda toplantıda; Meme Patolojisinde Yenilikler, Memenin Makroskobik Örneklenmesi, Memenin İnsutu Karisnomları, Memenin Papiler Lezyonları konusunda bilgiler verdi.

Rektörlük lokalinde konuklara sunulan yemeğin ardından Prof. Dr. Sevda Askerova yönetiminde Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı öğrencileri müzik dinletisi sundular. Müzik dinletisi sonrası toplantı sona erdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet