Skip Navigation Links

Başkan Savaş’ın “izci” Konukları

Hatay Kaşifan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Savaş’ın “izci” Konukları

Gündem   A+a-

Gerçekleştirilen ziyarete, Hatay Kaşifan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı İsmail Karaoğlu’nun yanı sıra ekip lideri ve öğrenciler katılım gösterdi.
 
KARAOĞLU’NDAN SPORA VE SPORCULARA MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR 
 
Hatay’da gerçekleştirilen kamplar hakkında bilgi veren Hatay Kaşifan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı İsmail Karaoğlu, Hatay’da Başkan Savaş’ın şehrin spor yaşamına yeni bir soluk getirdiğini ifade ederek, spora ve sporculara maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başkan Savaş’a teşekkür etti.
 
Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet vererek halkın taleplerine hiçbir siyasi kaygı gözetmeksizin çözüm üreten Başkan Savaş’a teşekkür etti.
 
DEVECİ,” ÇEVRECİ VE AHLAKLI BİR NESİL YETİŞTİRİLMESİNDE İZCİLİĞİN ÖNEMLİ BİR ROLÜ VAR “ 
 
Hatay Kaşifan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü takım lideri Yusuf Deveci yaptığı açıklamada,” Kamplarda gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile izcilerimizin özgüvenleri artıyor. Kamplarda öğrenciler ile keyifli dakikalar yaşarken bir yandan da çevreyi daha iyi tanıyoruz. Çevreci ve ahlaklı bir nesil yetiştirilmesinde izciliğin önemli bir rolü var” ifadelerini kullandı.
 
SAVAŞ, “İZCİLİK FELSEFESİ İNSANLARIN RUHSAL VE FİZİKSEL GELİŞİMLERİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR”
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalına destek verdiklerini ve sporcuların da yanında olduklarını dile getiren Başkan Savaş, izcilik felsefesinin insanların ruhsal ve fiziksel gelişimlerine büyük katkı sağladığını vurguladı. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet