Skip Navigation Links

Gelişim'den büyük atılım..

El değiştiren Özel Gelişim Hastanesi, çok daha güçlü, donanımlı ve de yeni bölümlerle büyük şehirlere gitmeyi gerektirmeyecek çalışmalarla gündemde..

Sağlık   A+a-

El değiştiren Özel Gelişim Hastanesi, çok daha güçlü, donanımlı ve de yeni bölümlerle büyük şehirlere gitmeyi gerektirmeyecek çalışmalarla gündemde.. Hekim ve ileri teknoloji cihaz takviyeleriyle Gelişim Hastanesi sadece bölgeden değil yurt dışından da hastaların başvuracağı bir sağlık kompleksi haline geliyor..
Gelişim’den büyük atılım..
İskenderun Gelişim Hastanesi el değiştirdikten sonra yönetim anlayışından sağlık alanındaki dev adımlara kadar atağa kalktı. İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Metin Yeral, Adana ve Ankara’ya gitmeyi gerektirmeyecek yeni bir düzenleme içinde olduklarını ve bir çok yenilikle sağlık alanında atılım yaptıklarını söyledi. Yönetim değişikliği sonrası hekim eksiği, yeni bölüm açılması ve cihaz sorunlarının yanı sıra personelin özlük hakları ve de çalışma şartlarına yönelik bir çok konuda düzenleme yaptıklarını söyledi.
Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Metin Yeral, kalp-damar cerrahisi konusunda bölgede hissedilen eksikliğin kısa bir süre sonra hekim ve cihaz takviyeleriyle giderileceğini müjdeledi.
Personel sayısını 255’ten 275’e çıkararak açığı kapattıklarına dikkat çeken Metin Yeral, hastaların bekleme süresini asgariye indirmek için alınan tedbirleri ve yeni uygulamaları şöyle aktardı; “Hastalarımızın en kısa sürede muayenelerini, tetkiklerini yaptırmaları ve mutlu bir şekilde hastanemizden ayrılmaları için gerekli düzenlemeleri yaptık. Personel takviyemiz, hekim eksiğimiz, cihazlar konusundaki eksik büyük ölçüde giderildi ve de açılacak yeni bölümlerle de halkımızın büyük şehirlere gitmesine gerek kalmayacak çalışmalar içerisindeyiz. Kalp damar cerrahisi bölümümüz hizmete girdiğinde Adana ve Gaziantep’e gidilmesini gerektirecek bir durum kalmayacak. Hekimlerimiz ve üstün teknoloji yatırımlarımızla hizmet kalitesine her geçen gün zirveye taşımak istiyoruz. İskenderun halkının tüm ihtiyaç ve beklentilerinin Gelişim Hastanesi’nde sağlanması için azami gayret sarfediyoruz. Laboratuvarlarımızın kapasitesini iki katına çıkararak da tahlillerin en kısa sürede çıkmasını sağladık.
Acil servisimizde hekim sayımızı beşe çıkararak anında ve süratli müdahele edilmesini sağlıyoruz. Personelimize olan saygımızdan dolayı da yemekhanemizi özelleştirerek çok daha kaliteli hizmet alımı yoluna gittik. Yeniliklerle önümüzdeki aylarda çok daha yiyi yakalayacağımızdan eminiz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet