Skip Navigation Links

'Halkımızın Sağlığı Her şeyden Daha Önemli'

Özel Dörtyol Cerrahi Tıp Merkezi, özel hastane olmak yolunda mesafe katetme çabasıyla, yenilikleri bölge halkıyla buluşturmak için çalışıyor.

Sağlık   A+a-

Özel Dörtyol Cerrahi Tıp Merkezi, özel hastane olmak yolunda mesafe katetme çabasıyla, yenilikleri bölge halkıyla buluşturmak için çalışıyor.
Tıp Merkezi Müdürü Ufuk Bozkurt:
“Halkımızın Sağlığı Her şeyden Daha Önemli”
 
Dörtyol’da yenilik ve yatırımlarla adından sıklıkla bahsettiren Özel Dörtyol Körfez Cerrahi Tıp Merkezi, önümüzdeki aylarda daha sık gündeme geleceğe benziyor.
Dörtyol ve Erzin ilçelerinin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir çok bölüm için hekim transferlerine hız veren Körfez Tıp Merkezi, Ramazan Bayramı’nın ardından sürprizleri duyuracaklarını söyledi.
Özel Dörtyol Körfez Cerrahi Tıp Merkezi Müdürü Ufuk Bozkurt, yeniliklerle Dörtyollular’a hizmet etmek gayretindeyken, en büyük atılımı özel hastane projesinde ortaya koyacaklarını söyledi.
Hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla personele eğitim seminerleri verilmesini sağladıklarını belirten Ufuk Bozkurt, “halkımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemli. Eğitim bizim için çok önemli. Körfez Cerrahi Tıp Merkezi’ne gelen insanların hasta ve sıkıntılı olduğunu kabul edersek, bu insanların sıkıntılarına en hızlı ve kaliteli çözümle yaklaşarak gerçek anlamda kendimizi başarılı sayabiliriz. Bunun için eğitim bizim için her şeyden daha önemli.” Dedi.
Yaptıkları çalışmaları özetleyen Tıp Merkezi Müdürü Ufuk Bozkurt, “Dörtyol Tıp Merkezi’nde yaklaşık 5 yılı aşan bir hizmetimiz var. Dörtyol’da bir ilki başardık. Burada hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini daha verimli bir şekilde sunmak için şuan hizmet çalışmalarımızda eğitim aşamasına geçmiş bulunmaktayız. Burada bütün personellerimizin hizmet içi eğitimleri ve sertifikalama işlemleri tamamlanıyor. En son iş kazaları ve yaralanmalarla ilgili bütün personellerimize eğitim seminerleri düzenledik. Bütün personellerimiz bu konuda hastalarımızın güvenliğini sağlayacak bir şekilde eğitimi aldılar. Körfez Tıp Merkezi olarak ayrıca ileriki dönemlerde özel bir hastane projemiz var. Şuan hekim kadromuzu genişletmeye çalışıyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti nasıl veririz, bu zamana kadar Adana ve Gaziantep gibi illerimizde bütün Dörtyollu hemşerilerimiz tedavileri için gitmektedirler. Körfez Tıp Merkezi olarak büyük ilklere imza atacağız“ şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet