Skip Navigation Links

HBB’nin Yaz Kursları Devam Ediyor...

Doç. Dr. Lütfü Savaş, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı gelişimine destek olmayı sürdürüyor.

HBB’nin Yaz Kursları Devam Ediyor...

Spor   A+a-

Hatay’ın aydınlık geleceğine yön vermek için vatandaşlarının kültürel, sosyal ve sportif yaşamına büyük katkılar sunan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı gelişimine destek olmayı sürdürüyor.
HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi hizmete girdiği günden bugüne kentin sportif yaşamına yeni bir çehre kazandırdığı gibi devam eden spor kurslara ile vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. 
 
GELECEĞİN YILDIZ SPORCU ADAYLARI, YAZ TATİLİNİ HBB’NİN UZMAN ANTRENÖRLERİ GÖZETİMİNDE DEĞERLENDİRİYOR
 
Basketbol, voleybol, futbol, satranç, okçuluk, yüzme, karate ve kick boks gibi birçok dalda devam eden kurslar ile yüzleri gülen geleceğimizin sporcuları yaz tatilinin tadını spor yaparak çıkardıkları gibi eğitim yılının yorgunluklarını da bu şekilde atmış oluyorlar.
Alanında başarılı ve uzman antrenörler eşliğinde keyifli vakit geçiren geleceğin yıldız sporcu adayları, eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorlar.
HBB’NİN SPOR KURSLARI, YIL BOYU DEVAM EDECEK
Amaçlarının çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spora teşvik etmek olduğunu belirten HBB antrenörleri, spor kurslarının sene boyu devam ettiğinin altını çizdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet