Skip Navigation Links

Yılda 1 Milyon 200 Bin Hastaya Hizmet Veriyoruz

İskenderun'un artık sağlık alanında sıkıntısı olmadığını belirten Başhekim Yıldırım, 1 yıl içerisinde yaklaşık 1 milyon 200 bin hastaya hizmet verdikl

Sağlık   A+a-

İskenderun Devlet Hastanesi bölge hastanesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yaklaşık bir senedir ciddi değişimlerin yaşandığı hastanede son olarak vatandaşların hizmetine sunulan son teknolojiye sahip 10 ameliyathane Başhekim Veysel Yıldırım tarafından kamuoyuna tanıtıldı. İskenderun’un artık sağlık alanında sıkıntısı olmadığını belirten Başhekim Yıldırım, 1 yıl içerisinde yaklaşık 1 milyon 200 bin hastaya hizmet verdiklerini belirtti.
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Yıldırım:
Yılda 1 Milyon 200 Bin Hastaya Hizmet Veriyoruz
Hatay’da ciddi bir atılım yapan İskenderun Devlet Hastanesi modernizasyon çalışmaları nedeniyle inşaat sahası gibi. Vatandaşların daha rahat hizmet alması için yapılan projeler sayesinde İskenderun Devlet Hastanesi Hatay’da en çok tercih edilen hastanelerden birisi oldu. Eski Başhekim Ergün Saraçoğlu tarafından başlatılan ve 3 yıldan bu yana devam eden yeni ameliyathane çalışmaları, şimdi ki Başhekim Veysel Yıldırım sayesinde bitirildi. Gerçekleştirilen proje ile 10 tane ameliyathane son teknoloji ile hizmet vermeye başladı. Basın mensupları ile bir araya gelen ve yeni ameliyathaneleri tanıtan Başhekim Yıldırım, “Acil, yoğun bakım ve ameliyathaneler bir hastanenin can damarlarıdır. Yoğun bakım ünitemizde 6 yatak varken, bugün bu sayısı 16’ya yükselttik ve artırmaya da devam edeceğiz. Yine bildiğiniz üzere bir hayırsever şirketimiz tarafından yeni acil binamız insanlarımıza daha modern bir hizmet vermeye başladı. En büyük sorunlarımızdan birisi olan ameliyathanelerimiz de yeni haliyle uzun bir çalışmanın ardından hizmete girdi. 10 tane olan modern ameliyathanelerimiz de her ameliyat yapılabilmekte. Değişik branşlarda 35 cerrahımızın görev aldığı hastanemizde artık açık kalp ameliyatı bile yapılabilmekte. İskenderun’da en iyi hizmeti vermek amacıyla çalışıyoruz. Eskiden çok yaşanan sevk sayısında ciddi bir düşüş yaşadık. Tam e ile 10 tane ameliyathane son teknoloji ile hizmet vermeye başladı. Basın mensupları ile bir araya gelen ve yeni ameliyathaneleri tanıtan Başhekim Yıldırım, “Acil, yoğun bakım ve ameliyathaneler bir hastanenin can damarlarıdır. Yoğun bakım ünitemizde 6 yatak varken, bugün bu sayısı 16’ya yükselttik ve artırmaya da devam edeceğiz. Yine bildiğiniz üzere bir hayırsever şirketimiz tarafından yeni acil binamız insanlarımıza daha modern bir hizmet vermeye başladı. En büyük sorunlarımızdan birisi olan ameliyathanelerimiz de yeni haliyle uzun bir çalışmanın ardından hizmete girdi. 10 tane olan modern ameliyathanelerimiz de her ameliyat yapılabilmekte. Değişik branşlarda 35 cerrahımızın görev aldığı hastanemizde artık açık kalp ameliyatı bile yapılabilmekte. İskenderun’da en iyi hizmeti vermek amacıyla çalışıyoruz. Eskiden çok yaşanan sevk sayısında ciddi bir düşüş yaşadık. Tam olarak yeterli miyiz, elbette hayır. Ama çalışmalarımız sürüyor. Geçtiğimiz 2008 yılında ayda yaklaşık 100 bin hasta ayakta tedavi şeklinde hastanemize müracaat etmiş. Bunun da bir yıllık toplamı 1 milyon 200 bin. Yani İskenderun’un nüfusunu baz alırsanız, her hasta en aşağı 4 kez hastanemize gelmiş. Hatay’da en çok ameliyat yapan ve en fazla hastaya müdahale eden hastane yine bizim hastanemizdir. Allah kimseyi ameliyathaneye düşürmesin, ama eksikte etmesin” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet