Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hayat Kurtaran Ellerden Vatan Kurtaran Yüreklere İkramımızdır

ATT DER Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Hatay İl Başkanlığı darbeşehitleri için mevlid-i şerif okuttu

Hayat Kurtaran Ellerden Vatan Kurtaran Yüreklere İkramımızdır

Sağlık   A+a-

112 Acil Sağlık Hizmetleri alanında hizmet eden ; (ATT DER) Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Hatay İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için mevlid-i şerif okuttu ve “ Hayat Kurtaran Ellerden, Vatan Kurtaran Yüreklere” sloganı ile çeşitli ikramlarda bulundular.
 
Programla ilgili açıklamada bulunan ATT DER Akdeniz Bölge Koordinatörü Paramedik Abdullah BALTACI ;  “Toplum yararına çalışan Sivil toplum kuruluşlarının en büyük misyonlarından birisi de Ülkeyi ve Milleti ilgilendiren konulara karşı duyarsız kalmamaktır. 
 Biz, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri/ Paramedik Derneği Hatay İl Yönetimi olarak, 15 Temmuz günü Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini, temel hak ve hürriyeti ortadan kaldırmaya yönelik yapılan silahlı darbe girişimi sonrasında şehit olan vatandaşlarımız için İkindi namazına müteakiben Antakya Ulu Cami'de okuttuğumuz mevlid-i Şerif akşamında, bu hain girişime karşı cesur yürekle meydanları boş bırakmayan Ülke ve Millet sevdalısı vatandaşlarımız için de, Antakya demokrasi miting alanında kurulan standımızda "Hayat Kurtaran Ellerden, Vatan Kurtaran Yüreklere ikramımızdır" sloganıyla lokma tatlı ve bir takım ikramlarda bulunduk.  Antakya’da yapılan programın ertesi günü 112 üniformalarımız ile İskenderun Anıt alanında halkımıza şanlı Türk bayrağımızı dağıttık. “ dedi
 
ATT DER Akdeniz Bölge Koordinatörü Paramedik Abdullah BALTACI standımızı ziyaret eden  Sayın Ak Parti Hatay İl Başkanımız AhmetATIC’a, Antakya Belediye Başkanımız Sayın İsmail KİMYECİ ve Bu organizyonların kusursuz gerçekleşmesinde emeği bulunan Hatay İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Sebahattin YILMAZ başkta olmak üzere il sağlık müdürlüğümüzün tüm birimlerine, Şube Müdürlerimize, İl Ambulans Servisi Başhekimliğimize, Sendikalarımıza, Hatay UMKE ( Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) gönüllülerine, Hatay 112 de görevli kıymetli mesai arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederiz. 
 
 Allah Ülkemize aynı acıları tekrar yaşatmasın. Hiçbir oluşuma da bu hainliği yapacak güç ve cesareti vermesin. Bir kez daha vaktinden önce okunan selaları duymamak dileğiyle.. Okunan mevlid-i Şerif ve dualarımız kabul olsun.. “ ifadelerini kullandı. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş