Skip Navigation Links

HBB Yaşlıların İmdadına Yetişiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), özverili hizmetler sunmaya devam ediyor.

HBB  Yaşlıların İmdadına Yetişiyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincini gerçekleştirmek, yardıma gereksinim duyan vatandaşların yükünü bir nebze olsun hafifletmek amacıyla özverili hizmetler sunmaya devam ediyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmetler üreten HBB, toplumda özellikle yardıma ihtiyacı olan vatandaşların eli ayağı olmaya devam ediyor. 
 
‘8 KİŞİLİK ‘EVDE BAKIM HİZMET EKİBİ’ İSKENDERUN’UN 3 AYRI MAHALLESİNDE İKAMET EDEN YAŞLILARIN İMDADINA YETİŞTİ
 
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde “Hiçbirimiz Hepimiz Kadar Güçlü Değiliz” sloganıyla yola çıkan 8 kişilik ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’nin yeni adresi İskenderun oldu. 
 
Ekipler, Piri Reis Mah. M. Kemal Mah. ve Denizciler Mahallesi olmak üzere üç ayrı yerde ikamet eden yaşlıların temizlik ve kişisel bakımını yaparak vatandaşların zorunlu ihtiyaçlarını karşılayarak yaşam standartlarını yükseltip hayata daha olumlu bakmalarına katkı sağlıyorlar. 
 
BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDE SUNULAN HİZMET, YAŞLILARIMIZIN MUTLULUĞUNA VESİLE OLUYOR
 
Başkan Savaş’ın attığı her adımda önceliğin hemşehrilerinin mutlu olması ve bu düşünceleri doğrultusunda başlatılan evde bakım hizmetleri, yaşlı vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerine vesile oldu.
 
Geleceğimizi borçlu olduğumuz yaşlılarımızın zorunlu ihtiyaçlarının karşılandığı bu hizmet ile elleri öpülesi yaşlılarımızın geleceğe umutla bakmalarına, hayata daha sıkı tutunmalarına ve mutlu olmalarına katkı sağladı.
 
EVDE BAKIM HİZMET EKİBİ, VATANDAŞLARIN SAĞLIĞINI, MUTLULUĞUNU VE HUZURUNU GÖZETEN HİZMETLERİNE İL GENELİNDE DEVAM EDECEK 
HBB yetkilileri Başkan Savaş’ın talimatları doğrultusunda ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’nin gelecek günlerde de faklı adreslerde 60 yaş üstü vatandaşların sağlığını, mutluluğunu ve huzurunu gözeten hizmetlerine devam edeceğini bildirdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet