Skip Navigation Links

Payasspor’da Transfer Harekatı

Payas Spor, yeni sezon öncesinde prensipte anlaştığı ve kamp kadrosuna dahil ettiği 6 futbolcu ile sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

Payasspor’da Transfer Harekatı

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 3. grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor, yeni sezon öncesinde prensipte anlaştığı ve kamp kadrosuna dahil ettiği 6 futbolcu ile sözleşme imzalayarak renklerine bağladı. Kulüp Başkanı Gökhan Akel, yeni transfer edilen futbolcularla ilgili olarak "Daha önce prensipte anlaştığımız ve kamp kadrosuna kattığımız Kemer Tekirova Spor'dan İsmail Şener, Tavşanlı Linyit Spor'dan Abdullah Eryılmaz, Turgutlu Spor'dan Muhammet Ali Yenilmez, Tavşanlı Linyit Spor'dan Oğuzhan Baykal,  Van Büyük Şehir Belediye Spor'dan Cuma Ali Üzüm ile 2 şer yıllık, Şanlı Urfa Spor'dan Yunus Emre Mest ise (Kiralık) olarak renklerimize bağladık" dedi.
 
Teknik Direktör Mehmet Seçkin ise yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesinde Nevşehir'de yaptığımız kamp çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Kamp esnasında yapacağımız özel karşılaşmalarda tüm futbolcularımıza forma giydireceğiz. Oynayacağımız özel  karşılaşmalarda eksik görülmesi halinde bazı mevkilerimize de takviye yapmayı hedefliyoruz" dedi 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet