Skip Navigation Links

Palmiye'de 2000'nci bebek sevinci..

Açıldığı günden bugüne kadar 50 bin hastaya bakılan İskenderun Özel Palmiye Kadın Hastalıkları ve Doğum hastanesinde dünyaya gelen 2 bininci bebeğe al

Sağlık   A+a-

Palmiye’de 2000’nci bebek sevinci..
Açıldığı günden bugüne kadar 50 bin hastaya bakılan İskenderun Özel Palmiye Kadın Hastalıkları ve Doğum hastanesinde dünyaya gelen 2 bininci bebeğe altın takıldı.
Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Müjde Culha, “Hayat verir, sloganı ile hizmete devam ediyoruz” dedi.

Hastane seminer salonunda 2000’ninci bebeğin Babası Kıvanç Baba, anne Selvi Baba, basın mensupları ile bir araya gelen Hastane Yönetimi, Hastanenin açıldığı günden bugüne verdiği hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Aralık 2008 de hizmete açılan Palmiye Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinin 2000’ninnci bebeği dünyaya getirmenin haklı gururunu yaşadıkların ifade eden Hastane mesul müdürü Dr. Müjde Culha, “Sizi Beyazıt bebekle tanıştırmak istedik. Beyazıt bebek hastanemizin 2000. bebeği. 20 Aralık 2008’de hizmete açılan hastanemizde bugüne kadar gerçekleşen doğum sayımız 2000’i buldu. Hastanemizin ‘hayat verir’ sloganına uygun olarak 2000. bebeğimize hayat verdik” dedi.

Culha, Özel Palmiye Hastanesi olarak bugüne kadar 50.000’e yakın poliklinik hizmeti verildiğinin de altını çizerek “Hastane ekibimiz bize başvuran hastaların sağlık durumuyla yakından ilgilenmekle kalmayıp, sağlığın önemli bileşenlerinden olan hijyene de azami dikkat göstermektedir.
Bu amaçla hasta odalarımız ve ilgili üniteler düzenli olarak dezenfekte edilmekte; ameliyathane ve yoğun bakım odaları periyodik olarak alınan kültürler ile enfeksiyon riski açısından kontrol edilmektedir. Amacımız, kaliteli sağlık hizmetlerini hedef alan, güvenli, etkili, hasta merkezli bir anlayışla yola çıkmak, doğru şekilde ve zamanında verilen hizmet koşullarını esas alarak yolumuza devam etmektir.”
2000’nci BEBEĞE ALTIN
Palmiye Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde ilk bebeğini dünyaya getiren Baba çiftinin Beyazıt bebekleri aynı zamanda hastanenin de 2000’ninci bebeği olduğu için altın takı ve hediye verildi.
Hastane Yönetim Kurulu üyesi Seval Kirmit Yazar, mesul Müdür Dr. Müjde Culha bebeğe altın takarken, bebeğin doğumunu gerçekleştiren kadın doğum uzmanı Dr. Kadriye Çiçekli de hediye verdi. Anne olmanın sevincini yaşadığını belirten Selvi Baba, “İlk bebemi böyle güzel ve temiz hastanede dünyaya getirmekten dolayı çok mutluyum. Her şey çok güzeldi. İlgi ve alakadan çok memnundum. Bebeğimin sağlıklı olması beni daha da mutlu etti. Herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet